Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnny Depp: Penelope Cruz je fenomenalna majka
Novopečenoj mami i oskarovki Cruz holivudska zajednica odala je priznanje dodjelom zvijezde na Stazi slavnih

Johnny Depp: Penelope Cruz je fenomenalna majka

Johnny Depp ne može reći dovoljno lijepih stvari o Penelopi Cruz - glumici, kolegici i mladoj majci.

- Ona je nezamislivo fenomenalna majka, čemu sam svjedočio iz prve ruke i prilično je fascinantno - rekao je Depp u petak, držeći govor prilikom dodjele zvijezde Penelopi Cruz na holivudskoj Stazi slavnih.

- Ona je odan i iskren prijatelj kojeg bi svatko poželio i vrlo sam sretan što je imam u životu - dodao je uspješni glumac govoreći o Cruz koja je u siječnju rodila svoje prvo dijete.

Penelope Cruz također je puna hvale za prijatelja i kolegu Deppa. Zapravo, tvrdi kako je upravo Johnny Depp najviše zaslužan za poboljšanje njenog znanje engleskog jezika.

- Kada sam došla u Los Angeles po prvi puta 1994. godine, uopće nisam govorila engleski. Znala sam samo dvije rečenice - 'Kako si?' i 'Želim raditi s Johnnyjem Deppom' - ispričala je 37-godišnja glumica. - U zadnjih deset godina radila sam s njim dvaput i to je usavršilo moje znanje engleskog - nastavila je.

Oskarovka Cruz surađivala je s Deppom u filmovima Prah i Pirati s Kariba: Na čudnoj plimi, a kolegu naziva pravim šaljivcem na setu.


Penelope trenutno može biti sretna zbog mnogo toga. Udala se za glumca i zemljaka Javiera Bardema prošle godine, a nedavno su proslavili rođenje sina Lea.

Penelope Cruz, prva Španjolka koja je dobila zvijezdu na Stazi slavnih, vrlo je počašćena priznanjem i zahvalila se svojoj obitelji te 'divnom suprugu i sinu koji joj usrećuju svaki dan'.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala