Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger ostaje guverner, barem u stripu
Poznati akcijski glumac i bivši guverner Kalifornije dobio je strip u kojem se isprepliću film i njegov privatni život

Arnold Schwarzenegger ostaje guverner, barem u stripu

Za Arnolda Schwarzeneggera naziv guverner nije više samo zgodan nadimak.

Akcijska zvijezda koja je postala kalifornijski guverner objavila je kako planira napraviti crtani film i strip zajedno sa Stanom Leeem, poznatim sukreatorom Spidermana i bivšim šefom Marvel comicsa.

Nosit će ime The Governator (Guverner), a lik se temelji na kombinaciji velikih Schwarzeneggerovih filmskih heroja i njegovog privatnog života. Priča počinje kada Guverner napušta političku funkciju kako bi se borio za stvari mnogo veće od kalifornijskog budžeta.

- Guverner će biti veliki superheroj, no u isto vrijeme on je i Arnold Schwarzenegger - rekao je Stan Lee.

- Upotrebljavamo sve te njegove privatne momente - uzeli smo njegovu suprugu Mariu Shriver, upotrebljavamo njegovu djecu, koristimo se činjenicom da je nekada bio guverner. Nakon što je prestao biti vodeći čovjek Kalifornije, Guverner donosi odluku o borbi protiv kriminala i izgrađuje tajni high-tech centar ispod svoje kuće u Brentwoodu - dodaje Lee.

Čini se kako će to biti prilično impresivan centar protiv kriminala, a Schwarzenegger je vrlo entuzijastičan oko cijele priče.

- Jako mi se sviđe ideja kontrolnog centra ispod moje kuće, tako da podmornica može ići ravno u ocean - kaže Arnie.

Kao i Clint Eastwood

Otkako je napustio funkciju guvernera u siječnju, Schwarzenegger je izrazio želju da se vrati u svijet zabave. Kaže kako bi volio prilagoditi uloge, sada kada postaje sve stariji.

- U budućnosti moram svoje uloge prilagoditi svojoj dobi. To je isto napravio i Clint Eastwood. Ekstremne borbe i pucnjave nisu više moguće. Volio bih biti više ohrabren kao glumac i vjerujem da sam dorastao izazovu. Ja sam kao spužva, upijam znanje i uvijek sam spreman naučiti nove stvari - rekao je Schwarzenegger.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala