Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Ezoterija' - novi epski video uradak Hladnog Piva
Kroz spot se provlače motivi cenzure, opsesije, anarhije, inteligencije, kaosa - kazao je redatelj Filip Filković Philatz

'Ezoterija' - novi epski video uradak Hladnog Piva

Foto: Filip Filković Philatz

"Ezoterija" - je naziv prvog singla s albuma "Svijet glamura" Hladnog piva, koji izlazi 16. travnja, a konačno je dobio i svoju epsku video priču!


- Najlakše je bilo napraviti zabavan spot koji parodira stvarnost kroz socijalni komentar konzumerističke i povodljive kulture, ismijavajući njezin utjecaj na naš svijet. No, mi smo htjeli napraviti nešto drugačije i pokušati dekodirati tu stvarnost, na način da ne pokazuje samo koliko su konzumerizam i opsesija glavni društveni problem, već ovisnost - pojasnio je Filip Filković Philatz, redatelj spomenutog spota. Radnju je opisao kao pozitivnu znanstveno-fantastičnu dramu smještenu u grad, koji se nalazi na samom rubu katastrofe.


- Koristio sam razne inovativne metode, primjerice pobunjeničku skupinu `Prekid` koja provodi svoju inicijativu podsjećanja pučanstva na najbitnije ljudske motive - nadodaje Filković te naglašava kako postoji cijela filozofija koju će prikazati u detaljnom 'making of-u', ali da za sada želi da ga gledatelji shvate na svoj način.


Spomenimo i kako su pripreme za snimanje započele još u siječnju, dok je sama ideja nastala puno prije. No, nevjerojatna je činjenica kako ovaj dramatičan i upečatljiv video uradak još više dolazi do izražaja jer je izašao baš u periodu stravične japanske katastrofe te aktualnih prosvjednih nemira u Hrvatskoj. Osim hvaljenog Filkovića, na spotu je radio već dobro uhodani tim, koji čine producentica Nives Zemba, kamerman i direktor fotografije Filip Čargonja. Post-produkciju su zajedno odradili Zdenko Bašić i Filip Filković Philatz, a spot ima i veliku glumačku postavu, glumce Mariju Tadić i Jerka Marčića.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala