Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počela peta sezona popularnog showa Zvijezde pjevaju
Briljirali Marija Borić i Ervin Baučić, u stopu su ih svojim zabavnim nastupom pratili Mario Petreković i Ivana Kindl

Počela peta sezona popularnog showa "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT, YouTube


Prvu večer pjevanja otvorili su Nataša Janjić i Marko Tolja, koji su zapjevali hit pjesmu "Troje" grupe Xenia u kojoj se Nataša pokazala kao sasvim solidna pjevačica. Za prvi nastup, žiri im je bio prilično naklonjen, uzevši u obzir i veliku tremu. Par je tako zaradio 23 boda.

Jelana Radan i Zlatan Zuhrić Zuhra predstavili su se s pjesmom Marijana Bana "Ruzinavi Brod". Najstroža članica žirija Martina Tomčić bila je ugodno iznenađena, a pohvalu su dobili i od Ksenije. Osvojili su 21 bod.

Treća po redu zapjevala je novinarka Mirta Šurjak u paru s Alenom Nižetić. Svojom katastrofalnom izvedbom pjesme "Kad mi dođeš ti" Jasne Zlokić i Olivera Dragojevića nastavila je tradiciju novinara HTV-a, prisjetimo se Katje Kušec, koji s pjevanjem i nisu baš na "ti". Unatoč velikoj podršci publike iz studija, par je zaradio skromnih 16 bodova. 

Simpatičan dizajner Robert Sever i Marija Husar Mlinac otpjevali su pjesmu "Tebe ne bih mijenjao" Tonyja Cetinskog. Činjenica je da treme nije bilo ni na trenutak, te se osjetila sjajna energija između njih dvoje, koja je ugodno iznenadila i žiri. Par je osvojio prikladnih 22 boda.



Par koji je izazvao najviše oduševljenja su glumica Marija Borić i Ervin Baučić. Oni su se odlučili za vrlo zahtjevan duet Lise Stansfield i Barrya Whitea "All around the world" i opravdano osvojili čak 31 bod. Njihovu kvalitetu potvrdio je i žiri, koji im je uputio samo komplimente.



Po prvi puta u showu, mentorica Renata Sabljak i Dušan Bučan, otpjevali su pjesmu "Dođi" od Parnog valjka. Vanna je zaključila da su jako puno radili te da su ozbiljno shvatili natjecanje. Od žirija su dobili 23 boda.



Još jedna uzdanica HTV-a Melita Hrengek i Giuliano otpjevali su Gibonnijeve "Zlatne godine". Žiri se ujednačeno složio kako je njihova izvedba bila sasvim solidna i dobra, a par je osvojio 22 boda.



I posljednji u prvoj emisiji pete sezone predstavili su se Mario Petreković i Ivana Kindl te u show donijeli pravo osvježenje. Pjevali su aktualni hit  "Forget You" od Cee-Loa Greena. Iznenađujuće odlični Mario i tradicionalno dobra Ivana, doista su bili moćni. Osvojili su visokih 27 bodova.

Prema mišljenju žirija, najbolju izvedbu u prvoj emisiji imali su Marija Borić i Ervin Baučić koji su dobili 31 bod, dok su najlošije prošli Mirta Šurjak i Alen Nižetić sa prikupljenih 16 bodova. Nakon uvodne emisije i predstavljanja, već iduće subote jedan će par ipak napustiti show.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala