Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje nova domaća sapunica 'Pod sretnom zvijezdom'
Priča o ljubavi, izgubljenom povjerenju i pronađenom prijateljstvu od ponedjeljka 14. ožujka kreće s emitiranjem

Počinje nova domaća sapunica 'Pod sretnom zvijezdom'

Foto/Izvor: Nova TV

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju. Upoznajemo ih dvadeset godina poslije kao ljude različitih životnih putova i stilova, ali zauvijek povezane zajedničkom prošlošću, burnim odrastanjem i mladenačkim ljubavima. U središtu radnje su četiri ženska lika različitih karaktera i socijalnog zaleđa, i danas bliske prijateljice iz kvartovskog društva: Suzana, Elizabeta, sestre Nina i Tonka (Sandra Lončarić Tankosić, Mila Elegović, Linda Begonja i Mirna Medaković) te njihove obitelji i veze. Četiri žene i više su od prijateljica, veže ih zajednička tajna iz mladih dana, bolno iskustvo u kojemu su bile jedna uz drugu, ali koje za svaku i danas znači veliki teret na savjesti.


'Pod sretnom zvijezdom' prije svega je priča o ljubavi, strasti, izgubljenom povjerenju i pronađenom prijateljstvu. Osim ljubavnih priča i potrage za ljubavlju serija donosi i napetu kriminalističku priču, slučaj misterioznog ubojstva.
 Serija započinje s četiri prijateljice koje u restoranu u dobrom raspoloženju slave Elizabetin četrdeseti rođendan, ulazak prve među njima u svijet zrelih žena. Uz večeru i čašu ekskluzivnog vina vesele se ponovnom okupljanju i svom prijateljstvu, uz ponešto sjete prepričavaju anegdote iz mladosti. Prije nego što će se razići, svaka zaželi jednu želju, a onda sve zajedno puhnu u svjećice na rođendanskoj torti. Prijateljice i ne slute da će im se već sljedećeg jutra želje početi ostvarivati, iako ne baš na način kako bi to željele.



Naslovnu skladbu 'Pamtim samo sretne dane' autora Arsena Dedića pjeva mlada Ivana Starčević, a scenarij Diane Pečkaj Vuković, prepun intriga i ljubavnih zapleta, iz pera na ekran pretočit će iskusni Branko Ivanda pod čijom se redateljskom palicom nalaze i Daniel Kušan, Mladen Dizdar te Tanja Golić.

Hoće li imati razumijevanja i povjerenja jedna u drugu sada kada više ništa nije onako kao što je bilo – otkrit će serija 'Pod sretnom zvijezdom' koja s prikazivanjem kreće od ponedjeljka 14. ožujka u 18.10 sati na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 11.3.2011. 22:10
    hu ebote, zapalio si me čovječe...kad je, gdje je....fali samo svečenika pedofila i biti će to najbolja serija ikad....
  • #2
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 11.3.2011. 20:36

    Joj, jedva čekam ponedjeljak!

    Jebote, kad će više taj ponedjeljak!?

    Ajoooooooj!

    Ljubav, intrige, kriminalistička priča, odrastanje, prijateljstvo, veze, obitelj, duhovi prošlosti, napetost, suze, smijeh, opet ljubav, rastanci, Ledo desertna krema kakve nema, alkohol, seks, kurac, palac, politika, četiri frendice, novi model Volva C60, napad izumrlog morskog psa...

    Jooooj, jedva čekam!  

  • #1
    0 0
    aya aya @ 11.3.2011. 13:39
    A kaj je Mirna Medaković 20 godina ranije bila 4-godišnja kćer jedne od babaca?
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala