Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tragičan završetak turske sapunice Strasti Orijenta
Kako će se rasplesti klupko zabranjene strasti, gledatelji mogu vidjeti u ponedjeljak, 14. ožujka na Doma TV-u

Tragičan završetak turske sapunice "Strasti Orijenta"

Foto/Izvor: Nova TV

Serija "Strasti Orijenta" koja je osvojila srca gledatelja Doma TV-a, sredinom ožujka će doživjeti svoje veliko finale. Ono što razlikuje ovu seriju od ostalih unutar žanra je njena završnica, nalik onima u velikim antičkim tragedijama. Okosnica radnje "Strasti Orijenta" događa se iza četiri zida kuće bogate obitelji Ziyagil, u kojoj glavnu ulogu tumači nimalo pozitivna junakinja Bihter, koju je utjelovila talentirana mlada turska glumica Beren Saat. Serija je puna intriga, prevare i izdaje, a glavni nositelji radnje su ni više ni manje preljubnici koji izdaju svoje najmilije.


U finalnoj epizodi mlada i nevina Nihal sprema se za svadbu godine s naočitim Behluhom, kojeg je utjelovio Brad Pitt Bliskog istoka, Kivanč Tatlitug. Nihal i dalje nije svjesna njegove zabranjene ljubavi s očevom ženom, mlađahnom Bihter. Razapet između strasti i osjećaja odgovornosti, Behlul se mora odlučiti na konačan izbor  - Nihal ili Bihter. S druge strane mreža laži oko dvoje mladih ljubavnika se počinje raspletati, a boležljivi vozač Bešir prije smrti odluči Adnanu reći istinu.


Finalna epizoda obiluje šokantnim raspletima koji zasigurno niti jednog gledatelja neće ostaviti bez daha. Protagonistica serije Beren je prošle godine zajedno sa svojim partnerom Kivančem osvojila nagradu ‘Style’ turskog izdanja časopisa Elle. Serija "Strasti Orijenta" osvojila je mnogobrojne nagrade poput one Magazine Journalist Associationa za najbolju TV seriju te Beykent University za najbolju glumicu (Beren Saat) i najboljeg glumca (Kivanč Tatlitug). Jedna od najgledanijih serija u Turskoj koja je snimana na lokacijama Istanbula unijela je u taj dio Europe televizijsku revoluciju, prikazujući otvorenu strast na koju nitko ne može ostati ravnodušan. Njen tragičan kraj dodatno je zaintrigirao televizijske kritičare te pobudio veliku pozornost javnosti zbog moralne poruke. Tko će na kraju pobijediti te kako će se rasplesti klupko zabranjene strasti, gledatelji mogu vidjeti u ponedjeljak, 14. ožujka na Doma TV-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala