Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko će umjesto Matta Damona biti 'novi' Bourne?
Damon je preko interneta saznao da ne glumi u četvrtom nastavku, a u užem izboru su neke mlađe zvijezde

Tko će umjesto Matta Damona biti 'novi' Bourne?

Može li se snimiti Bourneov film bez samog Bournea? Kao što smo već pisali, moguće je. Originalni Bourne, Matt Damon, to je saznao iz medija, jer se producenti nisu udostojili ga ni obavjestiti privatno. Sada je samo potrebno pronaći novu akcijsku zvijezdu koja bi popunila mjesto slavnog profesionalnog ubojice koji pati od amnezije i četvrti nastavak samo što nije stigao.

 Pisac trilogije o Bourneu, Tony Gilroy, upravo je u procesu produkcije četvrtog nastavka i ubrzano traži novu zvijezdu svog filma.

Za razliku od serijala o Jamesu Bondu, novi Bourne film neće dovesti novog glumca kako bi zamijenio Damona u ulozi Jasona Bournea; umjesto toga, pojavit će se potpuno novi lik, u potpuno novoj priči. 

Jason Bourne vrlo je živ

 - Ovo nije reboot, prequel ili zamijena glumaca. Nitko neće zamijeniti Matta Damona, nego se pojavljuje potpuno novi heroj. Najlakše bi se to moglo predočiti kao proširenje priče ili otkriće novih detalja. Jason Bourne neće biti u ovom filmu, ali je vrlo živ - rekao je Gilroy još u listopadu prošle godine.
 U užem izboru za novog akcijskog heroja nalaze se neke veće holivudske zvijezde: Jake Gyllenhaal, Garrett Hedlund, Taylor Kitsch, Kellen Lutz and Tobey Maguire. Svi oni imaju donekle iskustva u akcijskim filomovima. Gyllenhall se našao u sukobu s Iračanima u Gušterima, Hedlund se borio protiv kompjutera u Tronu, Maguire je utemeljio strip-junaka Spidermana, dok se Lutz borio protiv vampira u Sumraku.
 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    MaryJackie maryjackie @ 27.2.2011. 0:13

    kellan lutz nije bas neki akcijski junak, nije mi jasno kako je uopce usao u uzi izbor...mozda zbog nabildanog tijela? jer u twilightu nema uopce radnje, a borbene scene su...upitne kvalitete...sve se svodi na to da ganja vampire okolo i pokusava im otrgnuti glavu zubima -.- (originalno borbene scene u knjizi nisu ni postojale zahvaljujuci tome sto je spisateljica nesposobna zamisliti krvolocne scene i odbija gledati akcijske filmove, pa su scenaristi naknadno ubacili neke kvazi akcijske scene da bi privukli musku publiku s obzirom da je glavna glumica ruzna. inace velika se bitka ocekivala u 4. knjizi ali se llikovi okupe na ogromnom polju, medjusobno se svadjaju i otidju bez borbe -.- ) -.-

    anyway, izbor im je malo glup ali eto, recimo da bi gyllenhaal mogao proci...ipak ima vece iskustvo od ostalih (barem od mcguirea i lutza)...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala