Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže proljeće na RTL Televiziji
Novi filmovi, svjetski uspješne serije, zabavne emisije u novom ruhu, vraćaju se na RTL-ove male ekrane već početkom ožujka

Stiže proljeće na RTL Televiziji

Foto: RTL

Kao i prethodnih godina, RTL Televizija je pripremila raznoliko, maštovito i zabavno televizijsko štivo za nadolazeće proljeće. Uz mnoštvo noviteta i premijera - novih filmova i svjetski uspješnih serija, na male ekrane vraćaju se i provjerene emisije zabavnog karaktera, koje su kroz godine prikazivanja na RTL-u postale njegov zaštitni znak. One će ponovno bljesnuti u poznatim i još privlačnijim izdanjima te privući stare, ali i nove gledatelje, koji se tek trebaju upoznati s formatima televizijske razonode.


Nakon dvije uspješne sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" i treća nam donosi nova uzbuđenja, nove priče, pa tako i nove zvijezde, a na RTL-u kreće u ožujku. Žiri, koji čine Tony Cetinski, Goran Lisica Fox i nova članica Ivana Mišerić, ove će sezone biti još nemilosrdniji. Još je samo malo ostalo i do "Big Brothera", najpoznatiji reality show na svijetu, krenut će kada se u ožujku u Beogradu otvore vrata intrigantne kuće. Kandidati iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije postat će najpopularniji stanari na području bivše Jugoslavije. Primamljiva novčana nagrada od 100 tisuća eura zasigurno će mnoge od njih navesti da svoj karakter promijene ne bi li ih gledatelji zavoljeli.

Svjedočit ćemo i novoj sezoni najpopularnijeg televizijskog kulinarskog majstora u Hrvatskoj i njegovog showa "Jezikova juha", Stephana Macchia. Isto tako, gledatelji će imati prilike gledati i "Večeru za pet" koja je već ušla u svoju osmu sezonu emitiranja. Tu su i prve epizode emisije "Javne tajne" u kojoj će stručnjaci komentirati razna događanja na domaćoj sceni.  


Otkupljena u rekordnom roku od velike TV mreže CBS, u ožujku nas očekuje i kriminalistička hit serija "Hawaii Five-O" koja je svoju premijeru doživjela na američkoj televiziji 20. rujna prošle godine. Prva sezona serije ima 22 epizode, a o njenoj popularnosti svjedoče brojke koje su je ustoličile na sam vrh najgledanijih serija u SAD-u u njenom terminu. Serija prati uzbudljive adrenalinske akcije specijalnog policijskog odreda na Havajima, koji je oformio tamošnji guverner kako bi na otoku pokrenuo borbu protiv teškog kriminala, poput otmica i terorizma. Osim toga, gledatelji će ponovno moći pratiti premijerne epizode svojeg forenzičkog tima koji dolazi iz New Yorka, točnije pretposljednju sezonu "CSI:NY".


U proljetnoj shemi moći će se pogledati i niz filmova od kojih ćemo izdvojiti samo nekolicinu kao što su "Zrno utjehe, posljednji film o najvećem tajnom agentu Jamesu Bondu, obiteljske animirane filmove "Kung Fu Panda" i "Madagascar 2" te "Junfer u četrdesetoj" i "Operacija Valkira".

 


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #12
    0 0
    dragic dragic @ 15.2.2011. 11:14

    Mora da se šale,zar im je još jedna tuska sapunjara vrhunac ponude?

    A što je sa recentnim ostvarenjima kao što su serije Big love,True blood ili kod nas nikada prikazan Rim.

    I kada se već iznova prikazuju serije sa drugih televizija, mogli bi prikazati i Dva metra pod zemljom. 

  • #11
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 12.2.2011. 21:57
    RTL = reprizna televizijanjihov moto glasi "samo reprize"
  • #10
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 12.2.2011. 21:46

    Mudro zboriš... pa daaj, nisu fer.... 

     Slažem se i sa zubakom. 

  • #9
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 12.2.2011. 20:05

    RTL...šta je to??????????????

  • #8
    0 0
    zubak zubak @ 12.2.2011. 19:58
    Muckeeeeeeeeeeeeeee,ALo alo,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj to,dobar je i onaj Drzavnik novog kova ili tako nekako.
Pogledaj sve komentare (12)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala