Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro nam dolaze dvije 'obične' i jedna 3D Snjeguljica?
U planu su tri različita filmska projekta s sličnom tematikom, a koji će od njih uistinu zaživjeti, pokazat će vrijeme

Uskoro nam dolaze dvije 'obične' i jedna 3D Snjeguljica?

Foto: PR Photos

Kako smo već i najavili, zvijezda filma "Monster", Charlize Theron, navodno će utjeloviti zlu kraljicu u nadolazećem fantasy filmu "Snow White and the Huntsman" u režiji Ruperta Sandersa. U ulozi Snjeguljice trebali bi vidjeti Kristen Stewart, poznatiju kao Bellu u vampirskoj sagi "Twilight", a lovca bi trebao glumiti Viggo Mortensen. I dok su pregovori još u tijeku kome će koja uloga pripasti, konkurentska filmska adaptacija sa sličnom tematikom radi punom parom.


Naime, filmski projekt pod nazivom "The Brothers Grimm: Snow White" angažirao je pak Juliu Roberts. Ona bi u filmu Tarsema Singha trebala utjeloviti zlu Snjeguljičinu maćehu. Radnja film započinje kada zla maćeha ubije Snjeguljičina oca i uništi kraljevstvo. Snjeguljica se potom udruži s famoznim patuljcima kako bi povratila sve ono što joj pripada. Film će naravno, pogodite, biti sniman u 3D-u.


Kako su Snjeguljice očigledno postale vrlo IN, spomenimo kako uz dvije navedene postoji i još jedan aktivni projekt, a radi se o filmu "Snow White and The Seven". Disney je naime, unajmio cijenjenog Michaela Arndta kako bi dovršio priču za njihov nadolazeći film, na kojem se inače radi još od 2002. godine. Radnja filma prati mladu Engleskinju koja zbog očevog sprovoda odlazi u Hong Kong te pritom otkrije kako zla maćeha radi protiv nje. Djevojka pobjegne od kuće, a sigurnost pronalazi u društvu sedam međunarodnih ratnika. Francis Lawrence je redatelj od samih začetaka filma, a u glavnoj ulozi bi se navodno trebala pojaviti Natalie Portman. No, to je još upitno zbog njezine trudnoće i nedavno najavljene pauze u glumačkoj karijeri.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala