Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Goran Milić pustio suzu vodeći svoj posljednji Dnevnik
Poznati televizijski novinar oprostio se od gledateljstva HTV-a jer sutra će napuniti 65 godina i otići u mirovinu

VIDEO: Goran Milić pustio suzu vodeći svoj posljednji "Dnevnik"

Foto: HRT

Goran Milić večeras je po posljedni put vodio HTV-ov Dnevnik te je uzbuđenje koje je pritom osjećao teško mogao skriti. Poznati novinar, urednik, reporter i poliglota sa napunjenih je 65 godina ispunio zakonske odredbe za odlazak u mirovinu te se posljednji put pojavio na malim ekranima kao zaposlenik HRT-a, gdje je proveo 14 radnih godina.

- Tek sam u zadnjim minutama shvatio da je došlo doba da se zauvijek oprostim od kolega i HTV-ovih gledatelja i onda me stegnulo u grlu. Nisam neki plačljivac, ali priznajem da mi je jedna suza potekla - rekao je Milić nakon što je odradio zadnje vođenje Dnevnika.


U Nedjeljni Dnevnik uvela nas je Sandra Križanec, da bi zatim palicu prepustila novinarskom veteranu Miliću. Prilozi koje je Milić odabrao za pozdrav s vjernim gledateljima imali su njegov prepoznatljiv pečat - informativno i zanimljivo, kako priliči informativnom programu u nedjeljnu večer. Davši pred kraj svoj novinarski komentar, osvrnuo se i na svoj odlazak u mirovinu, no kako stvari stoje, Milić neće tako skoro dijeliti sudbinu brojnih hrvatskih umirovljenika, jer odlazi na balkansku Al Jazeeru, sa središtem u Sarajevu, gdje je dobio ponudu da bude tamošnji urednik programa.

- Doviđenja, dragi gledatelji, bila mi je čast raditi za vas. Sve što vam je bilo lijepo zapamtite, a ono manje lijepo zaboravite - zadnje su Milićeve riječi upućene gledateljstvu HTV-a, kojima je zaključio središnju informativnu emisiju, samo jednu od brojnih koje su ga proslavile.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala