Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Water for Elephants' - film s R. Pattinsonom, ali bez vampira!
Ekranizacija romana u kojem glavni junak nakon smrti roditelja napušta sve i odlazi te se zaposli u cirkusu

'Water for Elephants' - film s R. Pattinsonom, ali bez vampira!

Ekranizacija povijesnog roman Sare Gruen "Water for Elephants" smještena je u razdoblje američke Velike depresije i nedavno je dobila još jedan trailer.

Kako smo već i prije najavili, popularni Robert Pattinson će u spomenutoj ekranizaciji utjeloviti ulogu Jacoba Jankowskog, studenta veterinarskog fakulteta, koji nakon smrti roditelja napušta studij na sveučilištu Cornell. Ostavljajući dosadašnji život iza sebe, Jacob uskače na prvi vlak. Igrom slučaja on dobiva posao u cirkusu "The Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth".


Pattinson, kojem je na svu sreću konačno dosadila vampirska okolina, u filmu je samo dio glumačke ekipe koja uključuje i Reese Witherspoon. Ona će u filmu utjeloviti Marlene, točnije zvijezdu cirkusa i suprugu karizmatičnog, ali opasnog dresera životinja Augusta, kojeg glumi Christoph Waltz, austrijski glumac poznatiji po ulozi Hansa Lande u filmu "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina. August je zapravo opasni, paranoični šizofreničar koji se prema svojoj supruzi Marlene odnosi na jednak način kao i prema životinjama koje dresira. Ovo će biti Waltzova treća uloga negativca nakon što je u filmu "The Green Hornet" glumio zlikovca pod imenom Chudnofsky.


Prije nego što je Waltz prihvatio ulogu Augusta, špekuliralo se da ćemo u istoj vidjeti možda i Sean Penna. Za režiju je odgovoran Francis Lawrence, poznatiji po režiji video spotova popularne Shakire, Jennifer Lopez, Britney Spears i Lady Gage te filmova "I Am Legend" i "Constantine". Film bi se u američkim kinima trebao pojaviti 22. travnja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala