Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Trailer za novi film Paul
Savršeni tandem, Simon Pegg i Nick Frost odlaze na put u američko srce NLO zbivanja, susreću izvanzemaljca Paula koji im priredi suludi road-trip

Video: Trailer za novi film "Paul"

Universal Pictures je objavio dužu verziju trailera za novi film Grega Mottole ("Superbad", "Adventureland") "Paul". U ovoj znanstveno fantastičnoj, komičnoj avanturi glume Simon Pegg i Nick Frost, te Seth Rogen kao glas vanzemaljca Paula.

Teaser trailer koji je prvi puta prikazan u listopadu prošle godine nije bio baš previše pozitivno prihvaćen od strane internet publike. No, sudeći prema velikim uspjesima Mottolinih prijašnjih filmova te po glumačkoj ekipi, koja je poprilično pozitivno zgusnuta, a da niti ne spominjemo geek fokusiranu radnju koja je sada toliko "in", u uspjeh filma niti ne sumnjamo. Činjenica kako su se po internetu počele širiti samo pozitivne glasine o filmu, od strane onih koji su ga imali prilike pogledati na testnim projekcijama, još više je zakuhala cijelu priču oko skorašnje premijere.


U filmu se ponovno spajaju Simon Pegg i Nick Frost kao savršeni tandem iz poznatih filmova Edgara Wrighta "Shaun of the Dead" i "Hot Fuzz" te popularne geekovske serije "Spaced". Njihovi likovi u filmu odlaze na put u američko srce NLO zbivanja. Dok su tamo, slučajno susretnu izvanzemaljca koji im priredi suludi road-trip koji će (sudeći po traileru) promijeniti univerzum jednom zauvijek.

Zadnjih 60 godina, vanzemaljac Paul (Seth Rogen) doslovno visi oko jedne tajne vojne baze. Iz nepoznatih razloga, svemirski putnik i pametnjaković pobjegne iz vojne baze te uskoči na prvo prijevozno sredstvo koje će ga odvesti daleko od mjesta zatočeništva. Unajmljeni kamper u koji Paul uleti voze Graeme Willy (Simon Pegg) i Clive Collings (Nick Frost). Kako za vanzemaljcem tragaju federalni agenti i fanatični otac mlade djevojke koju trojac slučajno otme, Graeme i Clive smišljaju turbulentni plan kako bi ispravili kompleksnu situaciju te vratili Paula na put prema glavnom svemirskom brodu, svome domu. Dok se dva geeka bore kako bi pomogli, Paul i njegova narav im otežavaju trud, no naposljetku od običnih luzera, on im pomaže da postanu intergalaktički heroji.

U filmu, uz već spomenuta imena glume i Jane Lynch, Jason Bateman, Sigourney Weaver, Bill Hader i Jeffrey Tambor.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala