Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nera i Damir uvjerljivi pobjednici pete sezone 'Ples sa zvijezdama'
Od samog početka nametnuli su se kao favoriti, a iz emisije u emisiju bili su samo još bolji te zasluženo i pobijedili

Nera i Damir uvjerljivi pobjednici pete sezone 'Ples sa zvijezdama'

Foto: HRT

Nakon osam emisija plesa i napornih nekoliko mjeseci treninga, sinoć smo konačno dočekali finalnu emisiju popularnog showa 'Ples sa zvijezdama'. Titulu najboljeg, ovogodišnje pete sezone showa, uvjerljivo su ponijeli Nera Stipičević i njezin plesni mentor Damir Horvatinčić.


Ovotjednu emisiju, otvorili su prošlogodišnji pobjednici Franka Batelić i Ištvan Varga. Svojom sjajnom plesnom izvedbom podsjetili su nas zašto su i osvojili tu laskavu titulu.



Nakon uvodnog zagrijavanja, prvi na plesnom podiju u žustroj borbi za najbolji par, bili su Mila Horvat i Robert Schubert. Naime, svaki od parova dobio je priliku otplesati tri plesa koje su plesali u prethodnim emisijama. Tako su Mila Horvat i njezin partner za prvi ples izabrali slow fox te osvojili 39 bodova od žirija. Kao drugi ples odabrali su sambu za koju su dobili same pohvale. Žiri je pohvalio Milu i poručio joj da joj samba posebice dobro leži, a za nju su osvojili isto 39 bodova. Kao posljednji ples, parovi su imali pravo na freestyle. Mila je u solo dionicama svakako došla do izražaja, posebice kada je pokazala da može izvesti špagu, a za svoj posljednji ples u sezoni osvojili su maksimalan zbroj bodova, 40.



Uvjerljivo najbolja kroz sve emisije showa, Nera Stipičević je za prvi ples odabrala tango. Ona i njezin partner Damir Horvatinčić odradili su ga kao i uvijek do sada, savršeno. Davor Bilman im je čak rekao da su već pomalo dosadni koliko su dobri. Žiri ih je nagradio s četiri desetke. Kao drugi ples odabrali su passo doble, čime je Nera samo još jednom potvrdila koliko je zapravo izvrsna te da bi se zaista mogla profesionalno baviti plesom. I za passo su osvojili maksimalan zbroj bodova. U trećem plesu tzv. freestyleu, Nera je odabrala 'moonwalk' gdje je savršeno 'skinula' pokojnog Michaela Jacksona. Za svoju izvedbu zaradili su gromoglasan pljesak i opet dobili četiri desetke.



Nakon svih otplesanih plesova i zbrojenih bodova, uslijedilo je službeno proglašenje pobjednika. Iako je već sve odavno upućivalo tko će biti pobjednik pete sezone showa, neizvjesnost je ipak bila sveprisutna. Nera Stipičević i Damir Horvatinčić proglašeni su pobjednikom. Zahvalili su se svima, od žirija do publike, a posebno su istaknuli kako su Mila Horvat i Robert Schubert bili sjajna i teška konkurencija.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala