Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Nakon 25 godina završio talk show 'Larry King live'
Jedan od najdugovječnijih TV voditelja jedva je zadržao suze prilikom oproštaja od gledateljstva CNN-a

Video: Nakon 25 godina završio talk show 'Larry King live'

Veteran američkog talk show svijeta Larry King, jučer je po posljednji put zasjeo za stol svog dugogodišnjeg showa Larry King live kojeg je 25 godina vodio na CNN-u.

Sedamdesetsedmogodišnji King jedva je sudržao suze kada je rekao gledateljima - Hvala vam, i umjesto Zbogom, šta kažete na Doviđenja? - pozdravio se voditelj od četvrt stoljeća talk showa koji je od njega napravio poznato lice diljem svijeta.

Čak se i američki predsjednik Barack Obama oprostio od emisije, u snimljenoj izjavi - Show nam je pokazao svijet daleko on naših dnevnih soba - kaže Obama.



Larry King live jedna je od najdugovječnijih emisija na svijetu, a u 25 godina nakupilo se više od 6 tisuća emitiranja i 50 tisuća intervjua.

Zadnja emisija Larryja Kinga bila je puna poznatih. Preko satelita, u emisiju se javio Bill Clinton, po 29. put u showu, dok je legendarny Tony Bennett otpjevao The Best is Yet to Come (Najbolje tek dolazi). Arnold Schwarzeneger također se javio u emisiju uživo kako bi objavio da je 16. prosinac u Kaliforniji proglašen Danom Larry Kinga, dok su se američke TV zvijezde Ryan Seacrest i Bill Maher priključile Kingu u studiju.

TV kuća obećala je da će slavni voditelji i dalje ostati dio obitelji CNN, te ga planiraju angažirati u specijalnim programima sa strane. No, očito je kako je CNN odlaskom Larryja Kinga nastavio okretanje programske koncepcije prema mlađoj publici, jer je termin Larryjeve emisije pripao Piersu Morganu, engleskom tabloid - novinaru i voditelju talent showa America's Got Talent, koji će se na CNN-u pojaviti u siječnju.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala