Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


RTL predstavio novi kanal RTL2
Predsjednik uprave Johannes Zuell predstavio je zabavan sadržaj koji će se početi emitirati na RTL 2 od 02. siječnja 2011. godine u 18.00 sati

RTL predstavio novi kanal RTL2

Foto: RTL

Johannes Zuell, predsjednik uprave RTL Televizije, prezentirao je programsku shemu RTL2 kanala te se pritom posebno osvrnuo na poslijepodnevni program.

- RTL2 ne oblikuje jedna boja, već ga čini cijeli spektar. Isto tako je i s programom koji će se emitirati, jer gledatelje želimo dobro zabaviti - rekao je predsjednik uprave.


Novi talk show 'Studio 45' novinarke Antonije Mandić kao i naslovi svjetski poznatih serija poput 'Chucka', 'Kućice za lutke', 'Teorije velikog praska' i mnogih drugih, te blockbuster filmova i dokumentarnih emisija, predstavljeni su na nedavnoj RTL-ovoj prezentaciji. Ni ljubitelji životinja neće biti zakinuti jer će specijalizirana emisija za životinje otkriti mnoge tajne o kućnim mezimcima.

Pod uzrečicom 'Sada znam gdje pripadam, svaku noć i svaki dan', prezentaciji novog kanala pridružio se i mladi bend 'Kino klub' čija je pjesma 'Nije bed, imamo 20 minuta pješke', postala najavna pjesma RTL-a 2.


Uz novi specijalizirani kanal, prezentirana je i proljetna programska shema RTL Televizije. U još zanimljivijem i veselijem, proljetnom ruhu vraćaju se emisije poput 'Exkluziv Tabloida', RTL-a Danas, 'Večere za 5' i serije '1001 noć', a pridružuju im se i 'Hrvatski Top Model', 'Jezikova juha' te muzički show 'Hrvatska traži zvijezdu'. Povratak reality showa 'Big Brother', koji je u svojoj šestoj sezoni smješten u Beogradu, garantira također izvrsnu zabavu.

U proljeće će se uz nove sezone 'CSI Miamija' i 'Kućanica' gledatelji moći zabaviti uz nove američke serije poput 'Hawaii Five-0' te nove nastavke turskih serija '1001 noć' i 'Ezel'.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala