Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Školarka' Mila Horvat iz showa izbacila pjevačicu Sanju Doležal
Favoritkinja Nera Stipičević u oba plesa osvojila maksimalan zbroj bodova, Bojan Jambrošić se 'pronašao' u tangu

'Školarka' Mila Horvat iz showa izbacila pjevačicu Sanju Doležal

Foto: HRT

Iako se popularni show 'Ples sa zvijezdama' polako, ali sigurno bliži kraju, sinoćnja šesta emisija ostala je bez još jednog para, Sanje Doležal i Hrvoja Kraševca.

U tzv. plesu odluke opet se našla lijepa Mila Horvat kojoj je to već postala tradicija, a u dvoboju se s njom ovoga puta našla i pjevačica Sanja Doležal. Strogi žiri nije se baš previše mučio s donošenjem odluke i to opet u korist Mile. Unatoč prilično dobrim ocjenama i svom atraktivnom izgledu te bolesti s kojom se već bori par dana, Mila je uspjela otvoriti plesni podij s rumbom. Par je dobio pohvale na račun Miline ženstvenosti i romantike te da je očigledno puno radila i vježbala. Zamjerke je jedini pronašao Davor BiIman, koji je komentirao kako noge baš nisu bile na visini zadatka. Par je ukupno osvojio četiri devetke, 36 bodova. Drugi ples koji su plesali bio je jive gdje je Mila nastupila u veseloj točkastoj haljinici te nekoliko puta pokazala čak i koje donje rublje nosi. Žiri im je poručio, kako je ovo ples koji im je do sada najbolje legao, pa su osvojili skoro maksimalan zbroj bodova, 39.

Na podij su potom zakoračili miljenici publike, Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac koji su otplesali cha cha cha te pritom koristili zanimljiv rekvizit, stolice. Koreografija je od strane žirija pohvaljena, koja je na neki način prikrila sve ostale nedostatke, a Dinko Bogdanić im je kazao kako je ipak bilo premalo cha cha cha, a previše resica. Zbroj ocjena koji su osvojili iznosio je siromašnih 29 bodova. Drugi ples koju su plesali bio je quickstep koji je žiri usporedio s miješanim povrćem. Za taj ples su osvojili 32 boda, a Elio se našalio te im kazao da uvijek imaju isti kraj, odnosno da uvijek završe na podu. Sanjinim ispadanjem iz showa, ponajviše je bio zadovoljan njezin suprug, jer će mu se se ona konačno vratiti kući. Plesni partner, Hrvoje Kraševac ju je na kraju pohvalio i naglasio da je Sanja odradila posao kako spada te da je zaslužila veliki pljesak na odlasku iz showa.

Apsolutni favoriti, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, svojom izvedbom tanga su osvojili četiri desetke. Žiri na njihov račun nije štedio na pohvalama koje su prštale na sve strane. Elio je ustvrdio da svaki put izgledaju i plešu sve bolje i bolje te da zajedno s gledateljima ostanu bez daha. Nakon plesa, Nera je i sama konstatirala da ne zna otkuda crpi svu tu silnu energiju. Zbroj njihovih ocjena za prvi ples govori sve. Slowfox su odabrali kao drugi ples, za koji su isto dobili maksimalan zbroj bodova. Iako je to najteži standardni ples, oni su svojom izvedbom ponovno oduševili žiri.

Bojan Jambrošić i Martina Bastić prvo su izveli rumbu i to uz pjesmu 'Lady in Red'. Elio je pohvalio Bojanov gornji dio tijela koji je jako dobro odradio svoj posao. Žiri je pak s druge strane kritično poručio Bojanu da ipak malo zaostaje za partnericom Martinom i da bi mu trebalo još 12 dana da ju sustigne. Par je za rumbu osvojio svega 29 bodova. Bojan i Martina su za drugi ples odabrali tango. Žiri je pohvalio njegov izlazak na pozornicu, a jednoglasno su konstatirali da je to ples koji mu definitivno najbolje leži. Zamjerke su išle na držanje i položaj glave koja je otišla malo previše u stranu. Za vrijeme plesa, pokušali su podmititi žiri tako da su im podijelili novčanice, ali su unatoč tome osvojili 32 boda.

Iduće subote ćemo gledati tri preostala para, kada ćemo saznati i tko odlazi u finale.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala