Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stižu nam 3D 'Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza'
Lucy, Edmund i Eustace priključuju se kralju Kaspijanu i mišu Reepicheepu u misiji o kojoj ovisi sudbina Narnije

Stižu nam 3D 'Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza'

Povratak u čudesan svijet C. S. Lewisa najveći je filmski događaj predstojećih blagdana. Edmund, Lucy te njihov rođak Eustace uz pomoć narnijskog broda Zorogaza uskoro će doploviti i u naša kina, točnije 9. prosinca.

Novi film pod nazivom 'Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza 3D' temelji se na radnji treće, od ukupnih sedam knjiga autora Lewisa. Knjige su inače prodane u više od 100,000.000 primjeraka te se smatraju jednim od najmaštovitijih književnih dijela ikad, a prevedene su i na više od 50 jezika. Serijal film je potekao od prve knjige 'Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar' iz 2005. godine, dok je 2008. godine snimljen i drugi nastavak 'Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan'.

U najnovijem nastavku, družina koja biva uvučena kroz sliku na veličanstveni narnijski brod, priključuje se kralju Kaspijanu i mišu-ratniku Reepicheepu u misiji o kojoj ovisi sudbina čitave Narnije. Hrabri putnici, putujući na tajanstveno otočje Lone, prevladavaju razne kušnje te se suprotstavljaju opakim neprijateljima poput zmajeva koji rigaju vatru, začaranim morskim ljudima, opakim trgovcima robljem… Na mističnom putovanju sastaju se i sa svojim najvećim prijateljom i zaštitnikom Aslanom.

Za treći nastavak filma zaslužan je redatelj Michael Apted, dok su glumci poznati iz prijašnjih nastavaka. Georgie Hanley kao Lucy, Skadar Keynes kao Edmund, Tilda Swinton kao jedinstvena Bijela vještica, Ben Barnes kao Kaspijan te Will Poulter kao razmaženi rođak Eustace. Aslanu je prepoznatljivi glas posudio Liam Neeson, a mišu Reepicheepu, Simon Pegg. Nadamo se da će i treći nastavak Kronika iz Narnije oduševiti obožavatelje knjiga i filmova kao i prethodna dva nastavka.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala