Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


AXN Hrvatska predstavlja novu popularnu seriju Obrana
Premijeru ove hvaljene humoristične serije gledatelji će moći pogledati već 25. studenog

AXN Hrvatska predstavlja novu popularnu seriju "Obrana"

Nova humoristična serija "Obrana" (The Defenders), sa Jamesom Belushiem i Jerryem O'Connellom u glavnim ulogama, stiže na AXN u Hrvatskoj!

"Obrana" je humoristična dramska serija o dva osebujna odvjetnika u Las Vegasu koji ne prezaju ni od čega kako bi obranili svoje klijente. Nick i Pete dva su mjesna momka sa šarolikom klijentelom koji i dalje traže svoj veliki dobitak. Vlasnici su odvjetničke tvrtke Morelli i Kaczmarek.

Nick Morelli ozbiljan je odvjetnik koji predstavlja svoje klijente najbolje što zna i umije bez obzira na važnost slučaja, a strast njegova partnera Petea Kaczmareka za pravo jednaka je njegovoj ljubavi prema brzim automobilima, lijepim ženama i skupocjenoj odjeći. U njihovoj rastućoj tvrtki pridružuje im se nova suradnica Lisa Tyler, nadobudna mlada odvjetnica koja želi zaboraviti svoju prošlost egzotične plesačice i mlađa suradnica Zoey, draga i energična djevojka koja želi zadovoljiti svoje šefove.

Sreća im se osmjehnula na poslovnom planu, no na privatnom planu partneri imaju mnogo problema. Pete pretražuje Las Vegas za novim ljubavnim osvajanjima, a Nick se trudi popraviti brak, zbližiti sa suprugom i ostati u životu njihova sina. Bez obzira na slučaj, Nick i Pete žele dokazati da će uložiti sve kad su ulozi visoki kako bi obranili svoje klijente.

Premijeru ove popularne serije možete pogledati 25. studenog u 21.40 h na AXN kanalu, a uskoro stiže i premijera dramske serije "Glavna sestra Hawthorne (Hawthorne), u kojoj glavnu ulogu igra Jada Pinkett Smith.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Aco78 aco78 @ 20.11.2010. 21:05

    Ovo je odlićna serija. Gledajte ju svakako. Nije klasićna sudska serija. Jako puno humora pomiješano sa zanimljivom prićom i pravom. Radnja je u Las Vegasu sto je novo za ovakav tip serije.

    Preporučujem svakako. 

  • #1
    0 0
    doom doom @ 20.11.2010. 18:20
    ovo bi moglo biti dobro mada su ti odvjetniki isforsirani zivi bili pa vidjeli!!
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala