Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na novom albumu svi žele komadić Michaela Jacksona
Kralj popa album "Michael" snimio je pjevajući producentu preko mobitela, za čiju je obradu potrošeno milijune dolara

Na novom albumu svi žele komadić Michaela Jacksona

Foto: PRPhotos

Michael Jackson svoj posthumni album snimio je koristeći - glasovnu poštu! Pokojni kralj popa bio je toliko paranoidan da bi snimljeni materijali mogli iscuriti na internetu, da je svom producentu pjesme pjevao preko mobitela.

Kolikogod zvučalo nevjerovatno, snimke donekle objašnjavaju sumnje u autentičnost Michaelovog vokala koje dolaze od Jacksonove obitelji zadnjih tjedana.

- Nakon što je Michael umro prošle godine, postojala su mnoge sumnje hoće li se snimke moći upotrijebiti. Srećom, uspjelo je, ali nije bio jednostavan proces - otkrio je neimenovani izvor. Dodaje kako je Sony potrošio bogatstvo analizirajući trake kako bi potvrdio njihovu autentičnost. Također su potrošili oko 5 milijuna dolara isplaćujući prava ljudima koji su tvrdili da su suautori na pjesmama.

Jacko je radio na snimkama zadnje dvije godine, sve do smrti u lipnju 2009. godine, snimajući dijelove iz Los Angelesa, Las Vegasa i New Jerseya.

Album Michael trebao bi izaći 13. prosinca i smatra se sigurnim božićnim broj 1., a jučer je pušten online prvi singl s tog albuma - Breaking News, no prava je udarna vijest da zvuči kao pjesma Britney Spears Piece of me. To je privatan obračun Michaela Jacksona sa paparazzima koji su ga progonili tijekom suđenja, a u pjesmi se pojavljuju stihovi poput Svi žele komadić Michaela Jacksona.

U cijelu priču oko novog albuma umješao se i Prince, i to zbog omota Jacksonovog albuma. Na Michaelu se nalazio simbol, isti onaj koji je je Prince jedno vrijeme koristio kao umjetničko ime, te je zatražio da se makne jer nije dao dopuštenje. Sony je na to pristao, inače ih je to moglo stajati milijune dolara.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala