Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rupčić iz Cubisma prvi napustio show 'Ples sa zvijezdama'
Najveći potencijal pokazala je Nera Stipičević, a rumbom je osvojila najveći zbroj bodova i dobila prvu desetku

Rupčić iz Cubisma prvi napustio show 'Ples sa zvijezdama'

Nakon što se svih osam parova predstavilo prošle subote, u drugoj ovosezonskoj emisiji, stvari su se počele opasno zahuktavati.

Prvi plesni par s kojim se više nećemo družiti su Hrvoje Rupčić i njegova plesna partnerica Marija Stošić. Iako su imali najbolje ocijenjenu rumbu, nisu uspjeli osigurati prolaz u nastavak showa.

Prema novim pravilima, dva para s najmanjim brojem glasova, na kraju emisije morali su otplesati tzv. ples odluke, nakon čega je žiri odlučivao o tome tko ide dalje, a tko napušta show. Tako se Hrvoje Rupčić s partnericom našao u klinču s bacačicom kladiva, Ivanom Brkljačić i njenim partnerom Markom Hercegom. Iako je žiri bio podijeljen u odluci, konačnu odluku u korist Ivane Brkljačić, donio je predsjednik žirija, Dinko Bogdanić. Ispadanje Hrvoje Rupčića rastužilo je njegovu djevojku, glumicu Zrinku Cvitešić, koja je za njega žustro navijala iz prvih redova.

Natjecatelji su u drugoj emisiji plesali dva plesa, vrlo zahtjevan quick step i rumbu s kojom su glumac Zijad Gračić i njegova partnerica Tihana Devčić otvorili drugu emisiju. Dobili su dvije šestice i dvije četvorke, što je rezultiralo ukupnom solidnom ocjenom 20.

Najlošije ocijenjen u prvoj emisiji, voditelj Petar Vlahov s partnericom Anom Domišljanović, pokušao je popraviti dojam svojim korektnim quick stepom za koji su dobili svega 21 bod. Žiri je kod njih posebno istaknuo primijećeni napredak i trud.

Par koji se pak u prvoj emisiji nametnuo kao favorit, Mila Horvat i Robert Schubert osvojili su publiku, ali i žiri svojim zahtjevnim quick stepom. Jedino što im je malo falilo, prema komentarima žirija, bili su dinamika i kontrast cijele priče, a za ples su dobili 31 bod. 

Ohrabrujući pljesak dobila je Sanja Doležal koja je s Hrvojem Kraševcem sjajno zaplesala rumbu i zasluženo osvojila 32 boda. Za svoj ples dobili su same pohvale, a žiri je posebno istaknuo savršenu koreografiju i emocije na licu.

Iako se u prvoj emisiji nisu baš nešto dojmili, Bojan Jambrošić i Martina Bastić, pokazali su vidljivi napredak u otplesanom quick stepu. Unatoč sugeriranoj jednoličnosti, žiri ih je ipak ohrabrio, a za ples su dobili ukupno 26 bodova.

Fantastičnom izvedbom rumbe, najveći potencijal pokazali su lijepa Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Za svoj emocionalni ples dobili su ukupnu i najveću ocjenu večeri, 37, a pala je i prva desetka, koju je neočekivano dodijelio 'najstroži' sudac Davor Bilman.

Koji par idući napušta show, saznat ćemo već iduće subote u očekivano smanjenom sastavu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala