Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vratolomijama Tom Cruise ovaj put nadmašio i samoga sebe
Za potrebe snimanja nastavka 'Mission Impossible: Ghost Protocol' glumac je visio sa 124. kata na visini od 830 m

Vratolomijama Tom Cruise ovaj put nadmašio i samoga sebe

Skakanje sa zgrada, borbe sa samurajskim mačevima, penjanje po najvišim planinskim vrhovima bez užeta, vratolomije su koje nimalo nisu strane glumcu Tomu Cruiseu.

Ovisnik o adrenalinu uvijek je inzistirao da u svim svojim vratolomijama sudjeluje sam, bez ikakve pomoći kaskadera.

Ovaj vikend, Cruise je ni manje ni više snimao nove scene četvrtog nastavka filma 'Mission Impossible' i to pri visini od 830 metara po stijeni najviše zgrade na svijetu. Glumac je odjeven u crno, samouvjereno skakao od prozora do prozora na 124. katu Burj Kahlife u Dubaiju.

Nervozno su ga budnim okom konstantno, s otvorenog prozora pratili tehničari i cjelokupna filmska ekipa. Za to vrijeme, gigantsku zgradu je paralelno prelijetao i helikopter, kako bi se snimile što kvalitetnije scene, koje ćemo imati prilike vidjeti tek sljedeće godine.

Iako je Cruise uvijek bio sklon snimati opasne scene, ova vratolomija mu je ipak bila do sada najopasnija, ikad. Cijeli junački performans promatrali su prolaznici i obožavatelji s ulice, koji su se preznojavali pri samoj pomisli da nešto slučajno krene po zlu.

Nakon što se Cruise ipak sigurno prizemljio, s filmskim partnerom Jeremy Rennerom i partnericom Paulom Pattonom, održali su i konferenciju za novinare. Na pitanje novinara o svojim vratolomijama, Cruise je kazao kako je to dodatno uzbuđenje za publiku, ali da je to prije svega veliki osobni izazov.

Isto tako, filmska ekipa je objavila i službeni naziv četvrtog nastavka filma - 'Mission Impossible: Ghost Protocol' kojem će američka premijera biti tek 16. prosinca 2011. godine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala