Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Voditeljica Mila Horvat najbolja u prvoj emisiji 'Ples sa zvijezdama'
Definitivno najlošiji cha cha cha večeri otplesali su 'paralizirani' voditelj Petar Vlahov i njegova partnerica Ana

Voditeljica Mila Horvat najbolja u prvoj emisiji 'Ples sa zvijezdama'

Na HRT-u je u subotu krenula dugoočekivana peta sezona popularnog showa 'Ples sa zvijezdama'.

U prvoj emisiji predstavilo se svih 8 plesnih parova od kojih su se neki već uspjeli i istaknuti bilo engleskim valcerom i veselim cha cha cha plesom.

Tako su voditeljica Mila Horvat i njen plesni mentor Robert oduševili žiri i za svoj cha cha cha dobili zavidan broj bodova, čak 31. Osim svojim prvim plesom, kojim je potvrdila da se u idućim emisijama od nje može očekivati puno, lijepa Mila pokazala je i svoje elegantne noge koje definitivno nisu promaknule muškom dijelu 'strogog' žirija.

Drugo mjesto zauzela je simpatična i vesela Nera Stipičević s partnerom Damirom, a publiku je posebno oduševila i Sanja Doležal koja je hrabro otvorila petu sezonu showa. Pjevačica Novih Fosila je s partnerom Hrvojem otplesala engleski valcer, a pritom su ju bodrili dečki iz grupe.

Bacačica kladiva, Ivana Brkljačić, otkrila je da je imala veliku tremu te da joj je ovo trenutno najveći životni izazov.

Hrvoja Rupčića, poznatijeg kao člana grupe Cubismo, iz publike je bodrila Zrinka Cvitešić, a markantni glumac Zijad Gračić odmah je šarmirao žiri svojim 'old school' manirama. Naime, on se na pozornici pojavio s crvenom ružom u rukama i pokazao iznenađujuće plesno znanje engleskog valcera.

Žiri baš i nije previše oduševio novopečeni pjevač Bojan Jambrošić (koji je prije samog showa visoko kotirao na kladionicama) s partnericom Martinom. Suci u starom provjerenom sastavu (Elio Bašan, Dinko Bogdanić, Davor Bilman i Milka Babović) ukazali su prije svega na Bojanove nezgrapne plesne pokrete, što je vidno razočaralo simpatičnog i nasmijanog Bojana.

Definitivno najlošiji cha cha cha otplesali su voditelj Petar Vlahov i njegova mentorica Ana. Žiri nije štedio na 'komplimentima' te su mu kroz šalu sugerirali da bi bilo dobro da ne koristi više toliko puno pokreta iz teretane. Dobili su najniži zbroj bodova, svega 18.

Iako u prvoj emisiji u pravilu nema ispadanja jer se parovi samo predstavljaju, pubilika je dobila prilično dobar uvid u ono što nas dalje može očekivati u zabavnom showu.

Voditeljski tandem, Barbar Kolar i Duško Čurlić ostali su vjerni svojim zgodnim pošalicama i kao pravi elokventni profesionalci, pratit će nas i do kraja pete sezone.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala