Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon intervencije u filmu 'The Dilemma' izbrisane 'gay scene'?
Universal studio navodno je odlučio maknuti sve sporne scene, iako je trailer prikazan još prije mjesec dana

Nakon intervencije u filmu 'The Dilemma' izbrisane 'gay scene'?

Što učiniti kada prijateljevu ženu uhvatite u prijevari? Reći mu to ili ne? Komedija 'The Dilemma' upravo se bavi tom problematikom. U prilično nezgodnoj i škakljivoj situaciji, naći će se glavni junak kojeg glumi Vince Vaughn. A u rješavanju nezgodnog problema, naravno kroz niz smiješnih situacija, pomoći će mu Kevin James, Winona Ryder, Jenifffer Connelly, Queen Latifah i Channing Tatum.

Sve konce u rukama drži Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard, dok je scenarij napisao Allan Loeb.

'Nezgodna' uporaba riječi 'gay' razjarila homoseksualce

No, da ipak nije sve bajno i bezazleno u filma 'Dilemma', pokazalo se, nakon što je u javnosti prikazan i službeni trailer. Naime, u spornom traileru nekoliko se puta spominje riječ 'gay', u kako neki kažu, uvredljivom kontekstu. Većina homoseksualnih udruga digle su se na noge i prosvjedovale da Universal pothitno makne tu ekscesnu scenu iz filma i trailera.

- Riječ 'gay' u traileru je apsolutno nepotrebna i šalje vrlo uvredljivu poruku netolerancije - pobunili su se članovi udruge GLAAD-a (The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation).

Zbog velike količine tenzija od dana prikazivanja trailera i navodnog propusta, izgleda da će Universal ipak maknuti sve sporne dijelove iz scenarija. Je li to zaista nužno ili nije, prosudite sami?! U svakom slučaju, film je svakako dobio najbolju moguću reklamu.

 

L.M./MojTv

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    prase prase @ 10.10.2010. 19:06
    upravo sam na vijestima vidio sto je ekipa napravila u Beogradu,po centru setaju ?8%@ skupa sa ekipom iz UN a par blokova dalje se sajbaju milicajci sa huliganima ali par blokova jer se moralo 4 kontrolne tocke proci do parade hebote koji ludjaci
  • #3
    0 0
    sever69 sever69 @ 10.10.2010. 19:00

    Nije mu mjesto ovdje, al paše i tu:

    Bježi zeko kroz šumu i viče: Pederi! Pederi!... Vidi to medo i upozori ga: Stani zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne viči toliko... Na to će zeko opet: Pederi! Pederi! A medo: Nemoj zeko, vidi koliki si, a takve riječi od tebe. Pa još mlijeko imaš na bradi, a tako vičeš... Zeko: Nije mlijeko! Pederi! Pederi!

  • #2
    0 0
    sever69 sever69 @ 10.10.2010. 18:54

    Gay! Eto, sad bum dobil ban s mojtv-a jer se to nesme napisati, reći, a kamoli pomisliti... i tužbu od glaada i sličnih nakupina...

    ...i da, dva puta spomenu "tu" riječ u traileru? Ja mislio da scenarij ide... gay, gay, gay, hi, gay, gayn... a film nema veze s njima ili?

  • #1
    0 0
    alana alana @ 10.10.2010. 16:08
    Isuse bože....ovi pederi su stvarno ko babe, stalno ih neki kufer vrijeđa....i da rekla sam...pederi,pederi,pederi.... ovdje to, barem još uvijek, nije zabranjeno 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala