Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan puštena na slobodu!
LiLo je ipak puštena iz zatvora za 300 tisuća dolara jamčevine, a iza rešetaka je provela čak 15 punih sati

Lindsay Lohan puštena na slobodu!

Foto: PR Photos

Lindsay Lohan ipak je puštena iz zatvora za 300 tisuća dolara jamčevine. Američka glumica provela je iza rešetaka u Los Angelesu samo 15 sati, a onda je ipak puštena na slobodu - breaking news je jutros na svim američkim medijima.

Odluku o puštanju na slobodu donijela je sinoć Patricia Schnegg, supervizorica suđenja na kaznenim sudovima LA-a. Lohanica je predala obrazloženje, piše CNN, pred sam kraj radnog vremena i dobila popust.

Fotografije mlade glumice kada je došla na saslušanje zbog kršenja uvjetne kazne, točnije zbog pozitivnog testa na drogu gdje su je čekali deseci paparazza i obožavatelja, obišle su svijet. 24-godišnja glumica s Beverly Hillsa koja je u stopu praćena otkako je izašla iz centra za odvikavanje od droge krajem kolovoza, prošlog je tjedna priznala da je jedan od njezinih brojnih testova na drogu kojima se morala podvrgnuti proteklih mjeseci, imao pozitivan rezultat.

Sudac Elden Fox najprije je odbio jamčevinu i odredio mladoj glumici zatvor do novog saslušanja 22. listopada na kojem se trebalo odlučiti je li zaista prekršila uvjetnu kaznu iz 2007.

Kontroverzna starleta na sebi je imala mačkaste sunčane naočale, bijelu suknju, sako i vrtoglavo visoke cipele Christiana Louboutina.

Skupocjene cipele ipak nisu prošle zatvorsku kontrolu, jer je glumičina majka viđena nešto kasnije kako ih nosi iz zgrade suda u plastičnoj vrećici. Glumica nije djelovala nimalo zabrinuto, već se smješkala okupljenim fotografima.

Sada će Lohan na slobodi, nakon položenih 300 tisuća dolara jamčevine čekati saslušanje 22. listopada, gdje bi joj kaznu za prekršene odredbe uvjetne slobode trebao odraditi isti sudac, Elden S. Fox, koji je htio da Lohan to saslušanje čeka u zatvoru.

Moj TV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala