Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katarina Radivojević dnevno košta 500 eura
Glumci u serijama zarade 1000 do 1200 eura po epizodi. Najplaćeniji su Gregurević i Radivojević.

Katarina Radivojević dnevno košta 500 eura

HRVATSKI glumci u dramskim serijama u prosjeku zarade 1000 do 1200 eura po epizodi, ali producenti su za glumce s hrvatske A liste spremni platiti i do 1500 eura. Prema podacima koje donosi Jutarnji list prvi je na listi najplaćenijih TV glumaca Ivo Gregurević, čiji se honorari kreću dvostruko više od prosjeka.  Producent koji je podatke o plaćama TV glumaca na hrvatskoj sceni pustio u javnost tvrdi da Gregurevićevo ime itekako diže rejting, time i gledanost serije.

Honorari u sapunicama glumcima donose najveću zaradu, a sve donedavno plaćali su se paušalno. U posljednje vrijeme, tvrde upućeni izvori, uobičajeno je plaćanje po danu snimanja. Glumci u glavnim ulogama tako dnevno zarađuju 250-300 eura.

Trenutno je najbolje plaćena TV zvijezda među glumicama na našoj sceni - Katarina Radivojević. Srpska glumica po danu snimanja Najboljih godina zaradi oko 500 eura. Među plaćenijim imenima su  Mustafa Nadarević, Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Bojana Gregurić, a visoku cijenu drže i Goran Navojec, Zrinka Cvitešić, Krešimir Mikić i Leona Paraminski, dok je Ksenija Pajić svojevremeno za pola godine snimanja jedne sapunice zaradila oko 30 tisuća eura.

Račune glumci podebljavaju i reklamnim kampanjama; posebno onim cjelogodišnjim, a honorari su prije krize dosezali i do 15 tisuća eura.

Recesija je, čini se, najmanje pogodila kazalište, gdje glumci zarađuju 7-10 tisuća kuna mjesečno (kao dio ansambla), dok u slobodnoj izvedbi po predstavi utrže do dvije tisuće kuna.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    aya aya @ 18.9.2010. 1:12
                      
  • #4
    0 0
    jovil jovil @ 17.9.2010. 21:34

    Prosim lijepa da se ne udaljavate od osnovice ovog sajta, a to je komentiranje filmova serija....

    Naravno šalija sam se, jer sam traumatiziran od magistra molekularne biologije i što god da velim a da nije komentiranje filmova, serija, .... eto mojih progonitelja sa porukama tipa "nosi se na sajt jutarnjeg", provokator....

    Katarina je prije svega krasna j.b...ca, a ne glumica i fala joj na pokazu svojih sikica.Dugo nisam vidija prirodnije i slađe ženske grudi.Dao bi tuce zlatnih dukata(samo da ih imam) za 5 minuta dodira Kaćinih blaženih kruškica.

     Velike isprike ako sam bija malkice prost.

  • #3
    0 0
    gor gor @ 17.9.2010. 18:01
    A di se to moze uplatiti, ima neki ziro ili kes na ruke ;)
  • #2
    0 0
    Arnol arnol @ 17.9.2010. 15:52
    I onda kukaju da su slabo plaćeni za nešto što manje-više svi ponekad radimo u stvarnom životu.
  • #1
    0 0
    zubak zubak @ 15.9.2010. 21:55

    Ljepa para,jel se placa porez ?? po kojem tecaju ???????????? Nitko ne placa nista,zato ja juce MILION kuna odvrnuo za trosarine,ostala mi kita,ni za burek nemam.

    Sve vise setam po prirodi,ne zato sto je volim,gledam koje je lišce jestivo.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala