Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jerry Lewis: Lindsay Lohan i Paris Hilton je potrebna pomoć!
Slavni se komičar okomio na problematične zvijezde i rekao kako bi Lohanicu isprašio po stražnjici

Jerry Lewis: Lindsay Lohan i Paris Hilton je potrebna pomoć!

Foto: PR photos

Slavni komičar, 84-godišnji Jerry Lewis se tijekom humanitarnog showa u Las Vegasu okomio na razuzdane glumice, pjevačice i starlete koje pune svjetske tabloide svojim ispadima. Ništa blaži nije bio ni prema carstvu kocke i zabave, Vegasu, čiji mu se izgled nimalo ne sviđa, kao ni iskomercijaliziranost.

Kritikom do 60 milijuna dolara

- Ne možete nanizati hotele s tri tisuće soba jednog do drugog, sve u jednu ulicu i očekivati da svi budu sretni i zadovoljni - objasnio je Lewis i prisjetio se vremena kada je s Deanom Martinom na konju išao od kasina do kasina.

Sve je to Jerry ispričao na dobrotvornoj večeri tijekom koje je publika izdašnim donacijama za liječenje oboljelih od mišićne distrofije skupila više od 60 milijuna dolara.

Jerry Lewis je poznat kao jedan od najpopularnijih i najinventivnijih zabavljača, ali i po svojoj filantropiji. Slavu je stekao nakon što se kao mladi komičar 1946. udružio s pjevačem Deanom Martinom i stvorio popularni zabavljački dvojac Martin i Lewis. Nakon niza uspjeha u noćnim klubovima i serije popularnih filmskih komedija, Lewis je započeo samostalnu karijeru zbog koje je dobio nadimak "Kralj komedije".

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    gorlock gorlock @ 8.9.2010. 22:50
  • #6
    0 0
    aya aya @ 8.9.2010. 22:41

    Magare, slažem se u potpunosti sa tobom, ipak -. uz jedanu malu nadopunu/ispravak/štoliveć

    Lindsey je ipak glumica, počela je glumiti od malih nogu (koliko su je možebitno pohlepni roditeloji gurnuli u svijet showbiza, ne znam), ali ona je lovu zaradila, ali se pritom "malo pogubila".

    Glupa Hiltonica, pak, u životu nikad ništa nije napravila, (po čemu je ona, brate mili, celebrity???), osim što je rođena sa zlatrnom žlicom u ustima. Tu mora da su roditelji napravili neki ozbiljan propust.

    Ipak, iz gore navedenih razloga, njih dvije ne bih uspoređivala.

  • #5
    0 0
    Pametnjakovic pametnjakovic @ 8.9.2010. 20:00

    U pravu je ona, pola bi nas sjebalo svoj život do bola ali opet ako imaš imalo odgovornosti onda bih znao kako trošiti,

    ja bih otvorio vlastiti internet caffe....... kava + facebook  HA ! ne može bolje !

  • #4
    0 0
    doom doom @ 8.9.2010. 18:31
    prestal bi piti pusiti i zdravo bi zivio da mogu sto duze uzivati u putovanjima autima i svemu dobrom......jer covjek se netreba napusavati i urokavati kokom da bi bio in samo zato sto ima lovu......!!!!da je ona zaluzila tu lovu nebi tako olako shvacala zivot!!!!
  • #3
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 8.9.2010. 17:51

    hmm, zamislite si da imate neograničen broj nula na računu, da ste mladi, lijepi ... - sve vidjeli, sve probali... sve si priuštili...

    zanima me što bi tko od vas "kritičara" tzv. zlatne mladeži učinio sa svojim životom?

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala