Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje nova sezona Supertalenta
Audicije su iznjedrile nove talente koji će se pred Dubravkom, Ninom i Enisom nadmetati za svoj trenutak slave

Počinje nova sezona Supertalenta

S jeseni se na male ekrane vraća Supertalent show. Druga je sezona pripremana proteklih mjeseci, a audicije preko kojih su se tražili novi, neobični i impresivni talenti organizirane su u najvećim hrvatskim gradovima. Od 2000 prijavljenih kandidata, na predaudicijama je odabrano njih 320 koji su pristupili audicijama i svoj supertalent predstavljali na pozornicama HNK-a u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. 

Žiri čini ista postava kao i prethodne sezone tako da će mlade, i one malo starije, pjevače, plesače i druge pojedinačne ili grupne zabavljače procjenjivati Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić.
 
Kako je druga sezona u pitanju očekivanja od strane publike i žirija su veća pa će se novi talenti itekako trebati potruditi kako bi osigurali prolazak u daljnji krug natjecanja u kojemu mjesta ima samo za 50 najatraktivnijih.
 
 
Princip glasovanja ostaje isti, članovi žirija se za vrijeme ili nakon odgledanog nastupa odlučuju zaslužuje li konkretna točka prolazak u sljedeći krug natjecanja te svojim duhovitim i iskrenim komentarima svoju odluku i obrazlažu.
 
Prošle je godine kokurencija bila jaka, a među brojnim hrvatskim supertalentima posebno su se istaknuli konačni pobjednik showa, twirling majstor Tihomir Bendelja, mlada glumica, pjevačica i zabavljačica Antonija Dora Pleško te plesne skupine Unit-X i Atomic Dance Factory.
 
Tihomir Bendelja je 16-godišnjak iz Ludbrega koji je nastupom u reality showu Supertalent zaslužio i dobio svoj trenutak slave. Svojim umijećem zadivio je hrvatsku javnost i promovirao sportsku disciplinu o kojoj se do sada jako malo pisalo i znalo. Riječ je o twirlingu, kombinaciji plesa, akrobatike i gimnastike koju mnogi miješaju s mažoret plesom budući da se i u jednom i u drugom koristi štap kao rekvizit.
 
Multitalentirana 11-godišnja Splićanka Antonia Dora Pleško, zahvaljujući popularnosti koju je stekla u showu, nedavno je dobila ulogu u hollywoodskoj seriji „Rhythm Village“, producenata Josepha Zambelina i Kenta Stevensona.
 
 
Lažni ideali i pretjerane ambicije
 
Pored ovih pozitivnih priča, uz Supertalent se vezuju i negativni komentari usmjereni na neprimjereno odjevanje djece koja nastupaju, pretjerane ambicije koje roditelji kroz njih ispoljavaju te poticanje lažnih ideala o instant slavi. Neki će reći kako ta djeca trajno ostaju obilježena neuspjehom, ili pak kratkotrajnim uspjehom koji ničim nisu zaslužili.
 
Supertalent je hrvatska inačica svjetskog formata Got talent Simona Cowella koji je u svijetu iznjedrio nezapamćen uspjeh, a najpoznatiji „proizvod“ showa pjevačica je Susan Boyle koja se sa svojom iznenadnom i svjetsko slavom nije znala nositi.
 
Početak hrvatskog Supertalenta je 17. rujna u 20:00 sati.
 
Moj TV
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala