Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koliko košta luksuzno uživanje na našoj obali?
Eva i Tony unajmili jahtu za 650.000 kuna tjedno, a na raspoloaganju im je i 7 članova posade

Koliko košta luksuzno uživanje na našoj obali?

Piše: Tajana Škurić
Foto: myladyship.ch

Luksuzna jahta “Lady ship” s kojom Eva Longoria, Tony Parker i njihovo društvo krstare i uživaju u čarima naše obale, dugačka je čak 41 metar a njezin tjedni najam iznosi, za naše prilike basnoslovnih, 650.000 kuna dok se korištenje interneta i satelita nadoplaćuje sa još 5000 kuna.

Brod može primiti 12 ljudi te ima sedam članova posade koji na raspolaganju imaju dva manja broda kojima s kopna donose hranu i ostale potrepštine. Svaka od šest prostranih kabina s modernim namještajem od tikovine ima klima-uređaj, a na krovu se nalazi veliki jacuzzi. Hollywoodskoj ekipi na raspolaganju su i tri jet-skija te oprema za ronjenje. Jahtu su unajmili u crnogorskoj luci Kotor, a plove pod zastavom Barbadosa.

Nova sezona "Kućanica"

Zvjezdani par upravo je proslavio treću godišnjicu braka, a dok Eva nema vremena za Twitter, njezina gošća, glumica Jennifer Morrison, hrvatskoj publici poznata po ulozi dr. Allison Cameron u popularnoj seriji "Dr. House", već je svoje znance i obožavatelje obavijestila da se svi ludo provode te pohvalila našu obalu, gostoprimstvo i ponudu.

Nakon što podrži svog supruga u petak u Haciendi i završi svoj godišnji odmor, Eva će se početi pripremati za snimanje nove sezone “Kućanica” u kojoj će joj najnoviji ljubavnik biti netom oženjeni Brian Austin Green.

U nadolazećoj, sedmoj sezoni, Brian će gostovati u ulozi playboyja po imenu Keith za kojeg će se zainteresirati Gaby (Eva Longoria Parker) i Bree (Marcia Cross).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala