Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što je sljedeće za male čarobnjake?
Glavne zvijezde planetarno popularne franšize "Harry Potter" već planiraju nove projekte

Što je sljedeće za male čarobnjake?

Piše: Tajana Škurić

Obzirom da je nedavno završeno snimanje i posljednjeg, osmog dijela priče o čarobnjacima iz Hogwartsa, vesela trojka - Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson već razmatraju nove projekte u kojima zasigurno još dugo neće koristiti čarobne štapiće.

- “Baš svi scenariji koje sam do sada dobila imaju sretne završetke i veoma su loše napisani,” požalila se novinarima ova studentica engleske književnosti.

Ali nije baš kao da joj život ovisi o novom projektu jer je Emma, zajedno sa kolegom Rupertom Grintom za posljednji, dvodijelni nastavak o Harryju Potteru dobila honorar od 30 milijuna dolara (Radcliffe je dobio 40 milijuna).

Scorsese želi raditi s Grintom

Dok će Radcliffe krenuti sa ulogom vojnika, Grint će se prebaciti na komedije i to u ulozi Orla Eddieja, prvog engleskog skijaškog skakača koji se natjecao na Olimpijskim igrama. Iako ne zvuči kao neki važan projekt, čini se da bi Grint ipak mogao ostvariti najbolju karijeru jer je svojom ulogom Rona dobio velikog obožavatelja u redatelju Martinu Scorseseu!

- “Mislim da je bio izvrstan u “Harry Potter” filmovima i u mnogim je scenama bio najveća faca,” izjavio je redatelj dodavši kako bi bio veoma zainteresiran za rad s njim jer ga smatra toliko talentiranim da ga je čak usporedio i s DiCaprijem. - “Kada je Leonardo nastupio u “Romeu i Juliji” nitko ga nije mogao zamisliti kao negativca (Departed) ali pogledajte ga sada, postao je jedan od najboljih glumaca svih vremena. Isto to bi se moglo dogoditi i Rupertu.”

Obzirom da je ženski dio publike zavolio i Toma Feltona i njega bi se trebalo spomenuti. Negdašnji Draco Malfoy će uskoro debitirati u hororu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala