Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku
Megapopularni Starbucks će od kraja godine svoje toliko hvaljene proizvode ponuditi i Hrvatima

Lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku

Piše: Tajana Škurić

Popularni i najveći svjetski lanac kafeterija Starbucks u listopadu dolazi u Hrvatsku a svoje je prostore dobio u trgovačkom centru Arena na Laništu u Zagrebu, piše poslovni.hr, a vijest o planovima za otvaranje njihove prve kafeterije u Hrvatskoj putem partnerske kompanije Marinopoulos Coffee, potvrdili su i iz same tvrtke Starbucks Coffee Company.

Agencija za zapošljavanje Adecco, koju su angažirali da istraži tržište, prošli je mjesec raspisala natječaj za nekoliko radnih mjesta a tijekom razgovora sa potencijalnim zaposlenicima otkriveno je kako će prva trgovina biti otvorena u listopadu, a izabrani kandidati (koje će na kraju provjeriti i predstavnici tvrtke) školovat će se tri mjeseca u Beču kako bi se bolje upoznali s načinom rada kompanije.

Zvijezde obožavaju Starbucks

Starbucks je osnovan 1971. godine, danas je prisutan u 50-ak zemalja, a krajem prošle godine brojao je 16.706 kafeterija.

Najveću popularnost Starbucksu su donijele posjete velikih filmskih, glazbenih i sportskih faca koje već godinama skoro pa religiozno uživaju u njihovim proizvodima, te brojni filmovi u kojima se mogu vidjeti njihove sada već legendarne, čaše.

Dokaz za to su i česte fotografije na kojim američki celebrityji uživaju uz ogromnu čašu napitka iz Starbucksa. Među najčešće viđenima su Britney Spears, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Hayden Panettiere, Mischa Barton,  Ashley Olsen, Katie Holmes, Hilary Duff, Michelle Trachtenberg, Ben Affleck, Jennifer Connelly, Anna Paquin, Ashton i Demi, Dennis Quaid, Wentworth Miller, Kristen Bell, Gwen Stefani, Claudia Shiffer, Bill Cosby, Arnold Swarzenegger, R Kelly, Mike Tyson, Chris Noth, David Boreanaz, Matthew Perry, Alex Rodriguez i mnogi drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala