Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova telenovela na programu RTL Televizije
Telemundovu telenovelu “Los Victorinos” gledatelji će moći pratiti već od slijedećeg tjedna

Nova telenovela na programu RTL Televizije

Za vruće ljetne dane, RTL Televizija je za svoje gledatelje pripremila telenovelu "Los Victorinos“, autora Gustava Bolivara i Miguela Otere Silve.
Za razliku od dosadašnjih sličnih projekata koji su se mogli vidjeti na našim malim ekranima ovaj je drugačiji jer su glavni junaci muškarci.

Victorino Manjarres, Victorino Gallardo i Victorino Mora su momci koji se međusobno ne poznaju, različitog su društvenog staleža, različitog odgoja i razmišljanja. Međutim, postoji nešto što ih ipak spaja. Osim što dijele isto ime, rođeni su iste godine, istog mjeseca, istog dana i sata, na sam dan njihovog rođenja, poznati prorok predvidio je njihovu strašnu sudbinu – onog dana kada se trojca Victorina po prvi puta susretnu, jedan od njih će umrijeti.


Način na koji je Victorino Gallardo (Arap Bethke) došao na svijet obilježio je njegovo odrastanje i odnos s roditeljima. Slučajno začet u žaru požude, orgija, droge i alkohola, Gallardo je postao spoj svega negativnog u svijetu elite. Njegova majka Angela depresivna je alkoholičarka, a otac Alejandro ovisnik o kokainu koji nemilice troši obiteljsku imovinu. Niti sam Gallardo nije drugačiji od svojih roditelja- osim što sve dublje tone u svijetu kockarske mafije i troši obiteljski novac, on je i nepopravljivi prevarant koji ne mari za ljudske vrline, poštovanje, već mu je jedini cilj steći što veće bogatstvo na ilegalan način.

I Victorino Manjarres (Roberto Manrique) je imao problematično djetinstvo. Njegova majka Marina u potpunosti je pokorna svom suprugu i nikada se ne suprotstavlja njegovim opsesivnim metodama odgoja, dok je otac Efrain, oficir opsjednut svojim poslom i ljubavlju za domovinom, sinu usadio volju da i sam postane vojnik kad odraste. Manjarres je diplomirao na vojnoj akademiji uz sve počasti za svoj detektivski rad. U vojnim i policijskim krugovima je poznat po svojoj profesionalnoj etici, nepotkupljivosti i perfekcionizmu, što je bio glavni faktor za njegovo promaknuće u načelnika vojne postrojbe zadužene za uhićenje najjačih članova mafije.

Ova kolumbijska sapunica puna akcije i napetosti nastala je kao remake serije „Cuando Quiero Llorar No Lloro“, telenovele koja je u Kolumbiji još davne 1991. godine postala hit na temelju romana venecuelanskog pisca Moguela Otera Silve. Telenovela "Los Victorinos“ je spoj ljubavnih i obiteljskih problema, spletkarenja, mafijaških obračuna i sraza bogatih i siromašnih.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #11
    0 0
    majav majav @ 18.8.2010. 12:18

    ljudi koji gledaju sapunice samo žele pobjeći od stvarnosti bar na 45min

     

  • #10
    0 0
    seljankica seljankica @ 18.8.2010. 12:10
    ja se NA NEKI LUDI nacin cak i divim ljudima koji mogu gledati sapunjare...zamislite samo koliko oni u glavi imaju praznih baloncica...
  • #9
    0 0
    jua jua @ 17.8.2010. 23:26
    Mhm, isključiš tv.
  • #8
    0 0
    gorlock gorlock @ 17.8.2010. 22:22

    Prestrašno - zapravo ovakova sranja treba zabraniti prikazivati.

    Eto jebiga nisam ni pogledao a usuđujem se komentirati, al kad vidim te sapunjare lagano mi se serrrrrrka, a ako koju pogledam dobijem proljev. 

    Jel to neka bolest ? Zna li netko ?

    Može li se izlječiti ?

  • #7
    0 0
    jua jua @ 17.8.2010. 21:45

    to sam si i ja mislila da je neki sleng, ali to zbilja znači propustiti

    ne bi čovek rekel =)

Pogledaj sve komentare (11)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala