Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Russell Crowe naprasno prekinuo intervju
Glumac se našao uvrijeđenim što je novinar primijetio kako njegov Robin Hood ima irski naglasak

Video: Russell Crowe naprasno prekinuo intervju

PIŠE: Katarina Hrgović

Australski glumac Russell Crowe naglo je prekinuo intervju kojeg je dao britanskom BBC-ju, iznerviran time što je novinar s kojim je razgovarao ocijenio da lik Robina Hood, kojeg Crowe igra u istoimenom filmu, koji je prije nekoliko dana otvorio filmski festival u Cannesu, ima irski naglasak. 

 
Kada je voditelj rekao da je primijetio "tračak" irskog naglaska kod njegovog Robina Hooda, 46-godišnji glumac bijesno je odvratio: "Vi ste gluhi, prijatelju, stvarno gluhi ako mislite da je to irski naglasak". Napetost je i u ostatku intervjua ostala prisutna, dok se Crowe nije sam vratio na temu naglaska. "Malo sam zaprepašten što tvrdite da ste mogli pronaći nešto irsko u tom liku. Ovo je vaša emisija, ali to je malo besmisleno", branio se Crowe.
 
Ostavši pri istoj temi, novinar je Russella upitao je li mu bila namjera čuvenom lopovu podariti naglasak sa sjevera Engleska. "Ne, želio sam talijanski naglasak. Jesam li uspio?", sarkastično je odgovorio glumac. Intervju je nastavljen još nekoliko minuta, sve dok novinar nije podsjetio kako je Crowe 2000. godine odbio izgovoriti jednu rečenicu u filmu "Gladijator". Razdražen, australski je glumac ustao i napustio studio. 
 
 
"Stvarno, irski naglasak, ne znam što time želite reći, ja to uopće ne vidim", dodao je Crowe dok je demonstrativno napuštao studio. Inače, "Robin Hood" peti je film koji su Crowe u redatelj Ridley Scott zajedno snimili, nakon "Gladijatora", "Dobre godine", "Američkih gangstera", "Kruga laži".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala