Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ana Vilenica i Jacques Houdek pobijedili u Zvijezdama pjevaju
Par je dobio više telefonskih glasova od Tamare Loos i Marka Tolje

Video: Ana Vilenica i Jacques Houdek pobijedili u "Zvijezdama pjevaju"

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HRT Press

U ovotjednoj, finalnoj emisiji HTV-ovog glazbenog showa Zvijezde pjevaju natjecala su se dva preostala para ovog natjecanja, Jacques Houdek i Ana Vilenica te Tamara Loos i njezin mentor Marko Tolja. Večer su otvorili voditelji showa, Barbara Kolar i Duško Ćurlić, koji su otpjevali "Što to bješe ljubav" Olivera Dragojevića. "Oni koji imaju osjetljive uši, njima se ispričavamo", našalila se  se ovaj voditeljski par, a potom su najavili prvi natjecateljski par večeri i ujedno najmlađi par u ovoj sezoni showa.

Tamara Loos i Marko Tolja za svoju prvu izvedbu odabrali su pjesmu "Bilo mi je prvi put Novih Fosila". "Ozbiljno ti kažem, razmisli malo da se profesionalno počneš baviti pjevanjem jer mi na sceni trebamo mladu veselu, obrazovanu, duhovitu i talentiranu osobu kao što si ti", rekla joj je Ksenija, a Tamara i Marko za svoj su nastup dobili osam i tri devetke, ukupno 35.

 

Njihova druga izvedba bila je pjesma "Piece of My Heart" Janis Joplin. '"eni je vaš odabir pjesama odličan i meni je vaša izvedba bila za desetku", rekla je Ksenija. "Ovo je bilo super, to je energija i falševi više nisu važni", zaključio je Hus. Žiri je ovaj nastup nagradio sa četiri desetke.

 

Posljednja pjesma koju su Marko i Tamara zapjevali bila je "Tamara" grupe Magazin. "Tamara ima tu neku dječju radost koja je zarazna i energiju kao da je odrasla na Red Bullu. Ona ne obraća pozornost na tu neku tehničku izvedbu koja je bila pristojna, mislim da ste to dobro odradili", rekao je Hus. Žiri je ovom paru za njihovu izvedbu dodijelio tri devetke i desetku.

 

Drugi par finala, Ana Vilenica i Jacques Houdek, prvo su otpjevali pjesmu "He lives in you" iz mjuzikla Kralj lavova. "Da ste mene slučajno pitali, ja bih vam isto savjetovala da tu pjesmu uzmete. Mislim da ste to odlično odradili, kao prvi put", rekla im je Ksenija. Ana i Jacques za ovu su izvedbu dobili četiri desetke.

 

Njihova druga izvedba bila je pjesma "My baby just cares for me" Nine Simone. "Stvarno, baš je dobro, bilo je vrlo šarmantno", kazao je Rajko. "Mobilizirala je Ana sve te glumačke resurse i to se svakako osjetilo. Sad je bilo sjajno, punim si glasom pjevala i to je bilo dobro", zaključila je Ksenija, dok se Ana našalila kako je ona u duši swingerica.

 

Jacques i Ana za svoju treću pjesmu izabrali su "Parlami d'amore Mariù" prilikom izvođenja koje se Ana i rasplakala. "Bilo je lijepo i emotivno, ali nije bilo dobro. Nažalost, jednostavno nije bilo kako je moglo biti', rekao je Hus. "Bezosjećajan sam kad su u pitanju falševi. Super je pjesma, ali ovo nije bilo dobro", bio je okrutan Rajko. Žiri je njihov nastup ocijenio sa četiri osmice, ukupno 32.

 

Pobjednicima showa tako su proglašeni Ana Vilenica i njezin mentor Jacques Houdek koji su bili posve iznenađeni rezultatima telefonskog glasovanja, dok su Tamara Loos i Marko Tolja poraz prihvatili s osmjehom na licu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala