Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Zvijezde pjevaju napustili Boris i Ivana Husar
Boris Mirković i Ivana Husar napustili su show, a u finalu ćemo gledati Jacquesa i Anu te Marka i Tamaru

Video: Zvijezde pjevaju napustili Boris i Ivana Husar

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednoj, polufinalnoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" nastupila su preostala tri para koja su pjevala po dvije pjesme, od kojih je jedna bila pjesma mentora. Prvi su ovoga puta nastupili Jacques Houdek i Ana Vilenica s pjesmom "Summertime Blues" Alana Jacksona za koju su dobili odlične kritike i vrlo dobre ocjene, točnije tri devetke i desetku, ukupno 37. 

Za svoju drugu izvedbu odabrali su Jacquesovu pjesmu "Dužna si". "Mislim da je ovo jako lijepa pjesma i mislim da je hrabro što ste je odabrali", zaključio je Rajko, dok se Ksenija potužila na "dominantnost Jacquesa koja je u ovoj izvedbi postala kompletna". Za svoj drugi nastup Ana i Jacques dobili su četiri devetke, ukupno 36.

Najmlađi par ove sezone, Tamara Loos i Marko Tolja, ovoga su se puta našli u nezavidnoj situaciji. Naime, Tamara je bila primorana sasvim sama uvježbavati pjesme s obzirom na to da je Marko boravio u Londonu gdje je gostovao na koncertu Olivera Dragojevića na njegovom nastupu u Royal Albert Hallu. S prvom pjesmom "Bilo mi je prvi put", žiri je bio zadovoljan, a Ksenija je Tamari predložila da se i profesionalno počne baviti pjevanjem. Za prvu izvedbu žiri je Tamaru i Marka nagradio s četiri devetke, odnosno ukupnom ocjenom od 36.

Druga njihova izvedba bila je Markova pjesma "Stare dobre stvari". "Vesela pjesma, stvarno", zamijetio je Rajko, a Marko je priznao da je to njegova jedina vesela pjesma. "Vi imate zarazni stav. Atmosferu uvijek dočarate nepogrešivo", pohvalila ih je Vanna. "Strašno si napredovala i priklonila se svakom žanru", primijetila je Ksenija. Marko i Tamara za svoj drugi nastup osvojili su dvije devetke i dvije osmice, ukupno 34.

Boris Mirković i Ivana Husar prvo su otpjevali pjesmu Beatlesa "Drive my car". "Boris ti si suveren, kroz sve nastupe vladaš binom kao profesionalac", zaključio je Hus, a s njim se složila i Vanna. "Boris je kralj pozornice u ovom studiju, ima maksimalnog samopouzdanja, a za to ima i razloga", pohvalila ga je Vanna, a žiri je Borisu i Ivani tako dodijelio tri desetke i devetku, ukupno 39.

Kao svoju drugu pjesmu ovaj je par odabrao "Sexy cool" grupe Divas čija je članica svojedobno bila Ivana. "Meni uopće nije smetalo što je ovo bio duet muško - ženski. Svaka pohvala Borisu, odlično si otpjevao vrlo težak i zahtjevan drugi glas", pohvalila ga je Ksenija. Boris i Ivana za svoju drugu izvedbu dobili su dvije desetke i dvije devetke, ukupno 38.
 

Iz showa su u polufinalnoj emisiji ispali Boris i Ivana, što znači da ćemo iduće subote u finalnoj emisiji gledati borbu Jacquesa Houdeka i Ane Vilenice te Marka Tolje i Tamare Loos. Koji će par ponijeti titulu najboljeg ostaje nam za vidjeti. 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    aya aya @ 24.4.2010. 23:40

    Ne kužim??? Kaj glasači više vole onu falšavu lignju Vilenicu od Mirkovića???

    A valjda....

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala