Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Zvijezde pjevaju napustili Ines i Giuliano
Ines Bojanić i njezin mentor Giuliano nisu uspjeli izboriti ostanak u HTV-ovom showu "Zvijezde pjevaju"

Video: "Zvijezde pjevaju" napustili Ines i Giuliano

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednoj, šestoj po redu emisiji HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" nastupili su preostala četiri para koji su preživjeli dosadašnje glasovanje publike, a riječ je o Tamari Loos i Marku Tolji, Borisu Mirković i Ivani Husar, Ines Bojanić i Giulianu te Jacquesu Houdeku i Ani Vilenici. Svaki je par večeras pjevao po dvije pjesme, a u žiriju je ovoga puta umjesro Rajka Dujmića sjedio Nikša Bratoš. 
 
Prvi večerašnji par, Tamara Loos i Marko Tolja otvorili su večer pjesmom "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića kome će Marko u ponedjeljak biti gost na londonskom koncertu u Royal Albert Hallu. Žiri je bio relativno zadovoljan njihovim nastupom te ih je nagradio sa dvije sedmice i dvije osmice, ukupno 30, no veće su ocjene, čak četiri devetke, dobili za svoju drugu večerašnju izvedbu, pjesmu "Put ka sreći" Gorana Bareta i Plaćenika. 
 
 
Drugi par, Ines Bojanić i njezin mentor Giuliano, ovoga su se puta odlučili na pjesmu "Godinama" koju u originalu izvode Ivana Banfić i Dino Merlin. Hus nije bio pretjerano zadovoljan odabirom ove pjesme zbog čega je Ines i Giulianu dao sedmicu, a uz tri osmice koju je ovaj par dobio glasovanje žirija zaključeno je ocjenom 31. Druga pjesma koju su pjevali je "Reach Out I'll Be There" grupe Four Tops koju su, prema ocjeni žirija odradili za nijansu lošije od prve izvedbe, zbog čega su dobili dvije sedmice i dvije osmice, ukupan zbroj ocjena 30. 
 
 
Boris Mirković i Ivana Husar publiku su digli na noge, a žiri oduševili pjesmom "You Shook Me All Night Long" rock skupine  AC/DC čijom su izvedbom uspjeli izboriti čak tri desetke i jednu osmicu, što ih čini jedinim parom u ovoj sezoni showa koji su za jednu izvedbu nagrađeni tako visokim brojevima. Njihov drugi nastup, izvedba pjesme "Ostala si uvijek ista", prošla je nešto lošije, prvenstveno zbog toga što je Boris na kraju pjesme uglavnom revao a ne pjevao, te su za nju dobili tri devetke i jednu osmicu, ukupno 35.
 
 
Jacques Houdek i Ana Vilenica pokazali su kako im je cilj u ovoj se emisiji zabaviti bolje nego ikad. Njihova prva pjesma, ona "Mercy" američke pjevačice Duffy unatoč silnoj energiji koju je ovaj par pokazao na pozornici, nije nagrađena pretjerano sjajnim ocjenama, pa su za nju tako dobili tek sedmicu i tri osmice, ukupno 31. Malo bolje su prošli sa dugom pjesmom, "Tako Lako" grupe Cacadoo Look, odabirom koje su pokazali hrabrost koju je žiri naposljetku nagradio devetkom i tri osmice, ukupno 33. 
 




Show su tako u šestoj emisiji napustili Ines Bojanić i Giuliano koji je, nakon samog proglašenja rezultata, svojoj kolegici zaboravio ime te ju je umjesto Ines oslovio sa Ivana. U showu su tako sada ostala tek tri para od kojih svaki 'puca' na pobjedu, pa možemo očekivati žestoku borbu u nadolazećim emisijama. Tko će od njih uspjeti izboriti prolazak u finale saznat ćemo već za tjedan dana. 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala