Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na Farmu dolazi Alka, Sonja Kovač će jahati bika
Alka Vuica bit će gost iznenađenja, bivše farmerice Slađa i Sonja Kovač odmjerit će snage jahanjem bika

Na Farmu dolazi Alka, Sonja Kovač će jahati bika

U svoju farmersku avanturu na seosko imanje ovog će se petka u emisiji uživo uputiti i poznata pjevačica i kantautorica Alka Vuica. Osim brojnih iznenađenja poput dolaska izazivača i drugih novosti koja su kroz ovaj tjedan donijela pomutnju među farmere, ništa manje neće biti ni ono kada im se na imanju pojavi Alka profesionalka.

Mutti i Alka - stare frendice

Naime, popularna pjevačica ovog će se petka izravno iz raskošnog studija Farme uputiti prema dalekoj i nimalo glamuroznoj farmi i iznenaditi njene žitelje tijekom sijela. Alka Vuica bliska je s Brankom Mutti, pa će biti osobito zanimljivo vidjeti reakcije ove farmerice kada njena prijateljica kroči u arenu. Koliko će se ova gošća zadržati na farmi i kako će je natjecatelji prihvatiti, gledatelji imaju priliku pratiti kroz dnevne emisije Farme.

Daniel otkriva 'mračne tajne' gazdarice Sabine

Emisija uživo ovog petka sažet će najzanimljivija događanja tjedna, saznat ćemo i da li je Branka Mutti na farmi ipak uspjela zavesti Daniela Popovića. S obzirom da će kao gost komentator u studiju biti i sam bivši farmer Daniel, vidjet ćemo i njegovu stranu priče. Kako su se snašli izazivači, koje su to sve mračne tajne ovotjedne gazdarice Sabine i da li se napokon raspada klan četiri farmerice, saznat ćemo nakon tjednog pregleda koji donosi emisija uživo.

Seksi Slađa i Sonja jahanjem bika osvajat će 'obiteljsko blago'

Dvoboj jahanja bikova u kojemu će snage odmjeriti bivše farmerice Slađa i Sonja Kovač donijet će i ovog petka jednom farmeru dugo iščekivano 'obiteljsko blago', odnosno dar obitelji iz vanjskog svijeta. Najiščekivaniji trenutak kao i svakog petka bit će naravno dvoboj koji će i ovaj put jednog farmera vratiti u civilizaciju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala