Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Gazdarica Ella postala sluškinja
Nakon što je odabir slugu okončan, farmeri su istog trena počeli naveliko kalkulirati

Video: Gazdarica Ella postala sluškinja

Prošlotjedna gazdarica Ella postala je sluškinja. Daniel je kratko i jasno obrazložio svoju odluku: "Ja sam izabrao Kikija, a za sluškinju sam izabrao Ellu. Razlog zbog kojeg sam izabrao Kikija nije spektakularan, ne mogu reći da je loš radnik, a isto se odnosi na Elu."

Nakon odabira farmeri su odmah počeli kalkulirati. Sabina je tada zaključila: "Ako idemo po intuiciji, onda ćemo dati njoj šibicu, to svi znamo! No ako idemo da jednu od nas spasimo onda ćemo njemu dati!". Cure su se također složile da je Ella fizički jača od svih njih zajedno. Nakon što se Ella nije pridružila farmerima dok su u blagovaonici pjevali, Sabina je rekla: "Nije slavila s nama zato što se osjeća zapostavljeno i nepoželjno i zato što misli da ne spada ovdje."

Jelena je rekla zašto misli da je novopečena sluškinja nepoželjna: "Ona je to napravila nekim svojim postupcima, danas nas je provocirala te rekla kako smo si mi sada najbolje prijateljice. Ona isto nije svetica!".  Branka je isto ogovarala sluškinju te upitala gazdu: "Što ti misliš, ako šibicu dobije Ella koga će izazvati?". Daniel je tada zaključio kako će prvo izazvati upravo nju. Mutti je tada sa sigurnošću rekla kako Ella može nju dobiti na snagu, ali na pamet ne. Daniel je tada upozorio Branku da se onda treba prihvatiti knjige. "Neću sutra ni peći kruh ni ništa, idem odmah učiti!", izjavila je Mutti. No, Branka je tada komentirala kako bi bilo ipak najbolje nominirati Kikija: "U biti, mi bi se trebali spasiti, pa dati njemu neka se on bori!".

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala