Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video - Zvijezde pjevaju: Meštar potrošio kredite
Žak nasmijao prisutne gledatelje izjavom kako je sve emocije izbacio kroz pazuha

Video - Zvijezde pjevaju: Meštar potrošio kredite

Prvi su večeras nastupili Viktor Drago i Natali Dizdar. "Kod countryja je bitno biti precizan u dvoglasju, ali ipak bolje nego prošli puta, zvonkije" - rekao je Hus, a Ksenija, Vanna i Rajko također su zamijetili mali napredak. 7 - 7 - 7 - 7 bile su ocjene žirija.

Drugi nastup večeras pripao je Tamari Loos i Marku Tolji. Oni su odabrali pjesmu Janis Joplin - "Piece of my heart". Vanna je pohvalila njihov pristup pjesmama, dok je Rajko istaknuo briljantnu energiju. Žiri je bio usaglašen kao i kod prvog para no Tamara i Marko su nagrađeni s četiri osmice. "Tko izabere Tamaru Loos ima nos" dodao je Duško.

Jacques i Ana Vilenica izveli su country pjesmu "Bye bye love", najpoznatiju u izvedbi The Everly Brothers. "Malo ste se razišli u jednom dijelu pa ste se opet našli, ali moramo blagonaklono gledati" - rekao je Hus. Žak je, ponosno podigavši ruke u zrak, priznao da je većinu emocija izbacio kroz pazuha. 8 - 7 - 8 - 7 bile su ocjene žirija.

Meštar od pjevanja, kako ga je nazvao Duško, nastupio je sljedeći s pjesmom "Mi plešemo". Već od početka bilo je jasno da ni rock izvedba neće biti onaj "prijelomni" trenutak u Meštrovoj pjevačkoj karijeri. "Mama mi je nakon prošle emisije zabranila da pričam, nazvala je i rekla - sine šuti, to su sve fini ljudi", izjavio je Meštar nakon izvedbe. "Davor je danas bio točan u intonaciji skoro do samoga kraja", rekla je Ksenija, "pjesma malog raspona, najbolje što ste mogli", Hus je dodao da bi Davor trebao slušati mamu, a pjesma nije rock, nego ska. Barbara je pak čula da mu je ženu zabolila glava nakon prošle izvedbe, što je Meštar odlučno opovrgnuo rekavši da ju je glava zabolila dok je čekala ocjene. 6 - 6 - 6 - 6.

Pjesmu Janis Joplin, Boby McGee, otpjevali su Mare i Đani. Hus je rekao da je odluka da se otpjeva ova pjesma bila dosta hrabra, ali i sa dobrim uspjehom - "Jedan dio je bio suzdržan, ali većina pjesme iznenađujuće dobro". "Pjevala si s razumijevanjem, i ova izvedba mi je zvučala najviše country od svih" - dodala je Ksenija. Vanna je dodala da nema zamjerke i da joj se čini da Mare ovu pjesmu zna cijeli život. 9 - 8 - 8 - 8.

Ines i Giuliano pjevali su pjesmu Prljavog kazališta - "Kiše jesenje". Ksenija je pohvalila Ines, djelovala si energično, sretno i sve se to ovaj puta dobro čulo. "Mogli ste uzeti višu intonaciju, inače ste bili točni i užasno zabavni", dodala je Vanna. 8 - 8 - 8 - 8.

Boris i Ivana nastupili su posljednji s pjesmom grupe Genericija 5 - "Da li će zakočiti netko". "Malo mi je to nategnut country" - rekao je Hus, ali bili ste "hrabri i edukativni". Rajku je pjesma također zazvučala "izletnički", ali je izvedena korektno. 7 - 8 - 8 - 8.

Ocjenama žirija i glasovima publike odlučeno je da show napuštaju Davor Meštrović i Žanamari Lalić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    aya aya @ 27.3.2010. 22:54

    Ajd' hvala Bogu !

    Iako - sada je jasno vidljivo zašto je i dovde došao...kada je prestao onako jezivo falšati, više nije bio zabavan.

    Ostaje pitanje - kaj mu je to trebalo?

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala