Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zoran Šprajc suspendiran zbog piskaranja na blogu
Voditelj "Dnevnika" napisao je kako guverner HNB-a Željko Rohatinski Jadranki Kosor prijeti ostavkom

Zoran Šprajc suspendiran zbog piskaranja na blogu

PIŠE: Katarina Hrgović

Urednik i voditelj središnjeg "Dnevnika" HTV-a Zoran Šprajc suspendiran je, po tko zna koji put, nakon što je na svome blogu objavio vijest da je guverner HNB-a Željko Rohatinski spreman podnijeti ostavku zbog kritika Vlade na svoj rad. 
 
"Ne radi se o suspenziji nego o kraćem odmoru'. Za vrijeme tog odmora ću pokušati nadležnima objasniti razliku između forme bloga i 'Dnevnika'. Pokušao sam napraviti sve kako bismo tu vijest u 'Dnevniku' objavili sa službenom potvrdom, no kako to u tom trenutku nije bilo moguće, odlučio sam odgovornost preuzeti na sebe, jer da se moja informacija pokazala netočnom, ljaga bi pala na 'Dnevnik''', izjavio je Šprajc za net.hr, nadodavši i kako će ubuduće svojim nadređenima ponuditi svaki svoj blog na uvid prije objave kako bi se vidjelo može li se što od toga objaviti u "Dnevniku". 
 
Iz HTV-a su poručili kako se ne radi o suspenziji, jer još niti istraga nije dovršena, već o ''dogovoru'' da Šprajc neće voditi niti uređivati "Dnevnik" dok istraga ne bude dovršena. Vijest o navodnoj svađi premijerke i guvernera HNB-a demantirala je sama Jadranka Kosor ističući kako je "razgovor između nje i Rohatinskog prošao vrlo prijateljski", te da nema govora o njegovoj ostavci. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    bozoli bozoli @ 6.3.2010. 19:34

    Ma Šprajc je jedan vrlo mudar kauboj na našoj novinarskoj sceni. Taj zaista hoda po rubu već godinama. Da vidimo neke primjere...

    ...o uspješnom poslovanju HEP-a:

    ...o malom Ivi

    ...o menadžerima

    We. Love. You. Zoran Šprajc.

  • #3
    1 0
    grdasic grdasic @ 5.3.2010. 12:36

    To je politička igra protiv Zorana Šprajca, politika je opet uplela svoje prljave prste u ocrnjivanje novinara. Mislim da mi je i dalje veoma žao što moram plaćati tu pretplatu i to za HDZ-ovu televiziju.

    Smatram istinitom tvrdnju da je Rohatinski ponudio ostavku jer HDZ ne bi tako panično reagirao smjenom svoga Zastupnika. To što ta lažljivica Jaca hoće servirati to je samo izglađivanje tenzija, a Zoran ima punu potporu gledateljstva.

    Marijan ing. Grdašić

  • #2
    1 0
    bOOng boong @ 4.3.2010. 21:43

    ZORAN JE MOJ HEROJ !!

    NEDAJ SE ZORANE! 

  • #1
    1 0
    Avatar avatar @ 4.3.2010. 21:05

    Mislim da je ovo još jedan primjer naše tzv demokratske države, laži, spletka, licemjerja,,, a i jedan povijesni trenutak gdje gledamo kako sve odlazi kvragu i to nama pred očima. 

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala