Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


CineStar preporuke: Što gledati ovog Valentinova?
Izaberite između "Dana zaljubljenih", "Previše je složeno", "Ni na nebu, ni na zemlji" te "Sve što želim to si ti"

CineStar preporuke: Što gledati ovog Valentinova?

Film "Dan zaljubljenih“ redatelja Garryja Marshalla od jučer se počeo prikazivati u kinima u Hrvatskoj i na taj način postao treći film CineStarovog "Mjeseca ljubavi“. Radi se o filmu s glumačkom postavom snova: Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Shirley MacLaine, Taylor Lautner, Taylor Swift, Topher Grace, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jessica Alba, Bradley Cooper, Kathy Bates i Patrick Dempsey samo su neki od slavnih glumaca koji glume likove čiji se životi međusobno isprepliću u Los Angelesu. Za neke Valentinovo je naj­važniji dan u godini, a za druge najstresniji.

 
Osim romantične komedije prepune holivudskim zvijezdama među kojima su Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jamie Foxx te Jessica Alba, "Dan zaljubljenih“ (Valentine's Day), filmovi koji će se prikazivati tijekom Mjeseca ljubavi su: romantična komedija s Meryl Streep, Alecom Baldwinom i Steveom Martinom u glavnim ulogama, "Previše je složeno“ (It's Complicated); romantična drama nominirana za šest Zlatnih globusa s Georgeom Clooneyjem u glavnoj ulozi, "Ni na nebu, ni na zemlji“ (Up in the Air); te romantična drama s Channingom Tatumom u glavnoj ulozi, "Sve što želim to si ti“ (Dear John).
 
 
Film "Dan zaljubljenih“ prikazuje se u sklopu "Mjeseca ljubavi" koji od 28.siječnja do 18.veljače traje u svim multipleksima CineStar u Hrvatskoj: CineStar Zagreb (Branimir centar), CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar Rijeka, CineStar Zadar i CineStar Šibenik.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala