Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pamela glavna zvijezda britanskog VIP Big Brothera
Bivša Playboyeva zečica tri će tjedna boraviti u kući zajedno sa nekolicinom britanskih zvijezda društvene scene

Pamela glavna zvijezda britanskog VIP Big Brothera

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: Channel 4

Kuća Big Brothera, ali ona u Velikoj Britaniji, u svojoj VIP verziji ove će sezone ugostiti Pamelu Anderson, bivšu ljubavnicu Ronnieja Wooda, Ekaterinu Ivanovu, ali i glumca Vinnieja Jonesa. Tema ovogodišnje sezone ovog reality showa je Danteov pakao što je jasno vidljivo i prema uređenju interijera kuće u kojoj će natjecatelji boraviti, a slavni u kući neće biti pošteđeni kamera u kupaonici jer je jedna postavljena direktno iznad tuša. 
 
Nova sezona britanskog VIP Big Brothera započinje u nedjelju, 3. siječnja na Channelu 4, a zvijezde koje će tri tjedna biti izložene pogledima javnosti 24 stat dnevno su Playboyeva zečica Pamela Anderson, mlada i bivša ljubavnica vremešnog rockera Ronnieja Wooda, Ekaterina Ivanova, nogometaš koji je nakon susreta sa Guy Ritchiejem odlučio postati glumac, Vinnie Jones, nogometaš Paul Gascoigne, MC Hammer te rap zvijezda Lady Sovereign. Tu će se naći još i holivudska madam Heidi Fleiss, dečko starlete Jordan, Alex Reid te pjevač Dane Bowers.
 
 
Kako je ovo sedma sezona ovog realityja, producenti su najpoznatijim imenima aktualne showbizz scene osigurali veliku gledanost, a da su se potrudili oko angažiranja ovih zvijezda govori i činjenica da su Ekaterini Ivanovoj, koja je poznata samo po svojoj nedavno prekinutoj vezi sa Ronniejem Woodom, za sudjelovanje isplatili honorar od čak 100 tisuća funti. Uzevši u obzir da je od svih navedenih imena njezino najmanje poznato, možemo samo nagađati koliko su dobili ostali. 
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala