Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robbins i Susan Sarandon prekinuli nakon 23 godine
Glumica je navodno prekinula 23 godine dugu vezu s Timom zbog duplo mlađeg muškarca

Robbins i Susan Sarandon prekinuli nakon 23 godine

PIŠE: Katarina Hrgović

Nakon čak 23 godine provedene u stabilnoj vezi, glumica Susan Sarandon i njezin kolega i partner Tim Robbins prekinuli su zbog još nepoznatih razloga. Ovaj se par upoznao još 1988. godine na setu filma "Bull Durham" imaju dva sina, 20-godišnjeg Jacka i 17-godišnjeg Milesa. Također su odgojili i Evu Amurri, Susaninu kćerku iz veze sa redateljem Francom Amurrijem, koja se sa majkom pojavila u filmovima "The Banger Sisters" i "Dead Man Walking" koje je režirao 51-godišnji Robbins. 
 
Kada su je pitali zašto se nikada nije udala za Robbinsa, 63-godišnja Susan je izjavila: "Previše se bojim da ga ne bih shvatila zdravo za gotovo ili da on mene ne bi uzeo zdravo za gotovo. Možda je to dobra izlika kad se u osamdesetoj raskalašim i počnem odlaziti na partije". Da su Susan i Tim okončali svoju više od dva desetljeća dugu vezu potvrdio je i njezin glasnogovornik. "Glumica Susan Sarandon i njezin partner, glumac Tim Robbins s kojim je ona bila u vezi 23 godine, razišli su se tijekom ljeta. To je jedina izjava koju ćete od njih dobiti po ovom pitanju", stoji u službenom priopćenju.
 
 
Nakon što se rastao jedan od najdugovječnijih nevjenčanih holivudskih parova, počele su kružiti glasine o tome kako je razlog ovog prekida Susanina veza sa 31-godišnjim Jonathanom Bricklinom. Glumica je duplo mlađeg Jonathana upoznala prije godinu dana nakon što je ona uložila novce u ping-pong centar na Manhattanu u kojem je on suvlasnik, a navode o njihovoj vezi demantirala je tvrdeći kako je njihov odnos čisto poslovan.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    zubak zubak @ 26.12.2009. 21:10

    Hm,zbog duplo mlađeg ?

     Ajd,bravo za nju,al brate zar je taj bio u puckoj kuhinji da drma tu penzicku ?

    OKRUTNO 

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala