Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ana se ne da istjerati iz Plesa sa zvijezdama
Ana Ugarković preživjela je još jednu emisiju showa, pa je tako iz istoga neočekivano ispao Vedran Mlikota

Video: Ana se ne da istjerati iz Plesa sa zvijezdama

U ovotjednoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nastupila su preostala četiri para koja se svojim plesnim umijećem bore za titulu pobjednika ove sezone showa.
 
Svaki je par večeras otplesao po dva plesa, a prvi večerašnji plesni par bili su glumac Vedran Mlikota i njegova partnerica Marija Šantek koji su otplesali cha cha cha na pjesmu Jennifer Lopez "Lets Get Loud", a kasnije i tango. 
 
 
Žiri je kod tanga imao zamjerke na račun Vedranove ukočenosti u predjelu koljena, no sve u svemu na podiju su bili simpatični i zaradili ocjenu veću od one koju su dobili za cha cha cha. 
 
Ana Ugarković i njezin partner Nicolas Quesnoit ovoga su tjedna plesali engleski valcer koji je, kao što je to i sama priznala, Anin najdraži ples koji joj je ujedno i najviše legao, a nevjerojatan napredak primijetio je i stručni žiri koji ih je, unatoč riječima hvale za Anu, nagradio skromnom ocjenom 26. 
 
 
Malo kasnije otplesali su i rumbu na pjesmu "Satisfy My Soul" kojom je žiri bio malo manje zadovoljan, opet zbog Ane koja je, prema njihovom mišljenju, radila nepotrebne stanke. Upravo zbog toga dobili su ocjenu 24, malo manju nego prošli put. 
 
Gordan Kožulj s partnericom Anom Herceg ovoga je puta otplesao dvije kontradiktornosti, energični jive i spori slowfox na pjesmu "Always Look On The Bright Side Of Life" iz Monty Pythona. Slowfoxom je žiri bio izuzetno zadovoljan, a nazvali su ga Gordanovim i Aninim najboljim plesom do sada. 
 
 
Franka Batelić u sigurnim rukama Ištvana Varge elegantno je otplesala quickstep kojim su još jednom oduševili i potvrdili status favorita. Franki i Ištvanu ove je subote ispunjen veliki san, pa su tako na "Thriller" Michaela Jacksona zaplesali cha cha cha. Franka je apsolutno dominirala plesnim podijem, a svojim nastupom izborila je sjajnu ocjenu, 39. 
 
 
Iz showa je tako sasvim neočekivano ispao nespretni, ali simpatični Vedran Mlikota i njegova plesna partnerica Marija Šantek, pa su u showu tako ostala tri para koji će sa plesnim nadmetanjem nastaviti iduće subote, kada ćemo moći vidjeti tko će od njih otići u finale showa.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala