Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ples sa zvijezdama napustili Frano i Mirjana
Plesni par Frano Lasić i Mirjana Žutić svojom izvedbom plesa paso doble očito nisu oduševili publiku

Video: Ples sa zvijezdama napustili Frano i Mirjana

Nakon što su u prošloj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" ispali Vanessa Radman i Robert Schubert, ove je subote natjecanje nastavilo preostalih šest parova koji su se okušali u plesovima slow fox i paso doble.

Apsolutni favoriti ove sezone showa "Ples sa zvijezdama", Franka Batelić i njezin partner Ištvan Varga otplesali su Paso doble koji je, kako je to i sam priznao, Ištvanov omiljeni ples u kojem se i simpatična Franka jako dobro snašla. Ljepuškasti se Ištvan umalo spotaknuo op Frankinu raskošnu opravu, ali je incident nasreću izbjegnut. Par je za svoj ples dobio pohvale žirija, uz malu kritiku na račun Frankine dinamičnosti. 
 
 
"Bilo je uvjerljivo, bilo je lijepo", primijetila je jedina dama u žiriju, Milka Babović. Prva tri puta postavili ste visoku ljestvicu, puno se očekivalo od vas i puno smo dobili. Ono što je nedostajalo je Frankin rad ruku, pa za neki drugi put malo poradite na tome", bilo je zapažanje drugog člana žirija. Ukupna ocjena žirija za Franku i Ištvana bila je 36.
 
Iva Šulentić i Damir Horvatinčić u ovoj su emisiji otplesali slow fox, najteži standardni ples, na pjesmu Sweet Dreams. Lijepo ste složili koreografiju i bilo vas je lijepo gledati, unatoč tome što ste imali nekih sitnih propusta poput prefiksnog držanja. Ples je jako težak, a ovo što ste napravili je vrlo dobro", bilo je zapažanje žirija koji im je uz tri devetke i jednu osmicu dodijelio ukupnu ocjenu od 35.
 
 
Ana Ugarković na podiju se kretala apsolutno dezorijentirano
 
Treći plesni par ove epizode u sastavu "hrvatske Marthe Stewart", Ane Ugarković i Nicolasa Quesnoita ujedno je bio i drugi par koji je plesao paso doble. Iako se vidjelo da su se zaista potrudili oko ovog plesa, Ana je u nekim trenucima djelovala potpuno dezorijentirano pa bi bilo dobro da se ubuduće drži kuhinje. To su primijetili i članovi žirija koji su osim njezine metalik srebrne boje haljine koja se ne uklapa u ovaj španjolski ples imali zamjerke i na njezinu fleksibilnost odnosno nedostatak iste. Ovom su par stoga dodijelili ocjenu 23.
 
 
Gordan Kožulj u društvu Ane Herceg ovoga je puta otplesao paso doble kojeg je Gordan jedva dočekao, naglašavajući kako ga taj ples posebno veseli i iako ga nikada prije nije plesao u njega se zaljubio na vježbanju Anine koreografije. A da je u njemu zbilja uživao pokazao je i finalnim nastupom zbog čega je ovaj par dobio pohvale publike. 
 
 
"Vidljiva je bila energija iako je i mirnoća koja se kod vas vidjela dobar znak. Previše ste skakutali što je u ovom plesu dosta opasno. Previše ste bili ravni, uspravni", bio je komentar jednog člana žirija, dok je drugi imao više riječi hvale: "Vaš je ples pokazao energičnost jednog toreadora. Sve u svemu, mene je oduševilo". Žiri je ovaj par nagradio vrlo dobrom ocjenom, 33.
 
Mlikota i Šantek i ovoga puta pokazali napredak
 
Peti par bio je Vedran Mlikota i Marija Šantek koji su otplesali slow fox, "kralj standardnih plesova". "Ponekad ste bespotrebno podizali ramena, ali se vidi veliki napredak u držanju tijela. Prvo ću vas pohvalit jer sam primijetio da se trudite. Što se tiče držanja, ono jeste malo potonulo ali vidi se neki trud", komentirao je žiri koji je Vedrana i Mariju ovoga puta "nagradio" relativno niskom ocjenom, 26.
 
 
Posljednji plesni par ove večeri bili su Frano Lasić i Mirjana Žutić koji su plesali paso doble. "Ima svoju priču ima svoju dubinu, ima nešto u sebi što nema nijedan drugi ples", rekao je Frano koji se, baš kao i Gordan Kožulj zaljubio u taj ples. "Nije loše, idete na bolje. Možda bi ti koraci trebali biti sigurniji, tu i tamo je bilo nekoliko sitnih koraka. Ako budete mali sreće idete dalje, vidim da vam dobro ide, sve bolje i bolje", izjavio je jedan član žirija. 
 
"Falilo je držanje jednog pravog toreadora. Gubili ste se na početku, u čemu vas je Mirjana spasila", bilo je zapažanje drugog člana žirija, dok je treći bio najkritičniji prema ovom paru. "Nije loše, ali nije ni ono drugo. Nedostajalo je neke čvrstine, a ruke su bile previše ukočene. Bit će još prilika. Možda.", rekao je. Žiri je stoga Mirjani i Franu dodijelio ocjenu 26. 
 
 
Iz showa je tako ove subote odlukom gledatelja ispao posljednji večerašnji par, dakle Frano i Mirjana. "Ja svejedno mislim da je paso doble izvrstan ples kojeg, obećavam svojoj partnerici, namjeravam nastaviti učiti", rekao je Frano Lasić. A koji će par biti sljedeći koji će napustiti ovaj show saznat ćemo već iduće subote.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 24.11.2009. 17:20
    Hm, Frano je bio bolji od Ane, to vidi i plesni laik.Inače, od prve emisije, odnosno nastupa, u svim sezonama, žiri ima svoje miljenike i to ne skriva, kao i one koji im ne pašu i bok!
  • #1
    0 0
    aya aya @ 21.11.2009. 22:54

    Opet HRT mulja s glasanjem.

    Jerbo, nemrem vjerovat' da je ona sirota trapava Ana, koja se doima kao da ima dvije lijeve noge, dobila više glasova od Lasića (nemojte me krivo shvatiti, nije ni on baš Njurejev, ali je ipak puno bolji od dotične).

    U jednom trenutku sam se zbilja ozbiljno pobojala da će onom žgoljavom Francuziću izletit iz ruku i strkeljat se u publiku!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala