Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Hudson na filmu će zaigrati Winnie Mandelu
Glumica će u novom filmu iduće godine utjeloviti kontroverznu bivšu suprugu Nelsona Mandele

Jennifer Hudson na filmu će zaigrati Winnie Mandelu

Američka glumica Jennifer Hudson uskoro će se baciti na snimanje svog novog filma u kojem će utjeloviti Winnie Madikizela-Mandela, suprugu bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandele. Film "Winnie" rađen je prema biografiji "Winnie Mandela: A Life" spisateljice Anne Marie du Preez Bezdrob, a režirat će ga južnoafrički redatelj Darrell Roodt. 

"Bila sam potpuno dirnuta kada sam pročitala scenarij. Winnie Mandela kompleksna je i neobična žena i počašćena sam što sam izabrana da je glumim u filmu. Ovo je moćni dio povijesti koji treba biti ispričan", izjavila je Hudson. Snimanje filma počinje u svibnju iduće godine na lokacijama u Johannesburgu i Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Neke od scena bit će snimljene i na otoku Robben gdje je Nelson Mandela odslužio 18 od 27 godina zatvorske kazne.
 
Vijesti o ovom filmu dolaze samo nekoliko tjedana nakon što je Clint Eastwood predstavio svoj film "Invictus" koji portretira priču o Nelsonu Mandeli kojeg je u tom filmu utjelovio odlični Morgan Freeman. Film "Winnie" će, s druge strane, biti fokusiran na Nelsonovu bivšu suprugu koja je poznata kao jedna od utjecajnijih aktivistica i majka nacije. 
 
 
Njezina je reputacija bila strahovito narušena nakon što se otkrilo da je bila upletena u ubojstvo 14-godišnjeg aktivista za kojega se drži da je u to vrijeme bio doušnik zagovaratelja apartheida. Winnie se ograđivala od upletenosti u ubojstvo, a 2003. godine osuđena je za 43 slučaja prevare i 25 slučajeva krađe. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala