Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Krenula nova sezona showa Ples sa zvijezdama
U prvoj epizodi četvrte sezone najviše su glasova izborili plesni par Franka Batelić i Ištvan Varga

Video: Krenula nova sezona showa Ples sa zvijezdama

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HRT

Počela je nova, četvrta sezona showa Ples sa zvijezdama. I ove godine osam poznatih osoba i osam profesionalnih plesača natječu se u standardnim i latino plesovima. U prvoj emisiji plesali su Gordan Kožulj i Ana Herceg, Iva Šulentić i Damir Horvatinčić, Sandi Cenov i Gabriela Pilić, Franka Batelić i Ištvan Varga, Frano Lasić i Mirjana Žutić, Vanessa Radman i Robert Schubert, Vedran Mlikota i Marija Šantek, te Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit, dok su u voditeljskim ulogama ostali Barbara Kolar i Duško Ćurlić. 

Emisija će se prikazivati svake subote od 31. listopada do 19. prosinca u 20.15 sati na prvom programu HTV-a. U ovom se glazbeno-zabavnom spektaklu plesni parovi se natječu u latino-američkim i standardnim plesovima, među kojima su: samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble i jive te engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep. Svih osam parova plešu u prve dvije emisije, a već od druge, u svakoj sljedećoj emisiji, sustavom eliminacije, natjecanje napušta jedan par.

U večerašnjoj, prvoj emisiji showa najviše glasova žirija dobili su Franka Batelić i Ištvan Varga. Dobro su plesali i Gordan Kožulj s partnericom Anom Horvat, te HTV-ova voditeljica Iva Šulentić i njen partner Damir Horvatinčić. S druge strane najmanje bodova, samo njih 20, dobili su Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit. Večeras je, osim Barbari Kolar koja je blistala, najviše komplimenata išlo glumici Vanessi Radman koja je u plesu s Robertom Schubertom pokazala svoje seksi noge.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala