Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tarik ostaje u Milijunašu, urednica kviza smijenjena
Zbog Filipovićeve "neumjesne izjave" o bolnici u Klaićevoj po džepu su dobili svi osim njega

Tarik ostaje u "Milijunašu", urednica kviza smijenjena

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HRT

Rukovodstvo HRT-a napokon je završilo istragu u slučaju glumca i voditelja Tarika Filipovića koji je prošloga mjeseca zbog komentara o dječjoj bolnici u Klaićevoj ulici umalo ostao bez voditeljskog angažmana u kvizu "Tko želi biti milijunaš". Suradnju mu je, nakon neprimjerene izjave, navodno otkazao direktor programa Domagoj Burić, a urednike iste emisije Burić je smijenio. Tu su odluku, nakon izvanredne sjednice sazvane zbog cijelog skandala, suspendirali ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić i ravnatelj HTV-a Blago Markota, prenosi Jutarnji List.

Podsjetimo, Filipović je u "Milijunašu" 24. rujna komentirao kako mu nije jasno kuda su utekli silni novci namijenjeni spomenutoj zdravstvenoj ustanovi. "Bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći. Ne znam gdje je završio sav taj novac",  rekao je tada Tarik. Prema odluci Vijeća HRT-a, glavni krivac je dojučerašnja urednica kviza Maja Jurković koja je sada tek njegova stručna suradnica. Osim što joj je ukinuta titula, smanjena joj je plaća za čak 30 posto. Po džepu su dobili i urednik Kontakt programa Mario Sedmak čija je plaća smanjena za 20 posto, te urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi koja će primati plaću umanjenu za deset posto.
 
 
Samom Filipoviću, kojem je ovo bila tek jedna u nizu neukusnih šala, unatoč nekim navodima honorar nije umanjen. Glumac ovih dana počinje snimati emisije koje će se emitirati u siječnju, što je označilo i kraj nagađanjima da će njegovu ulogu voditelja ovog kviza ubuduće odrađivati Robert Kurbaša. Tarikov je kolega, naime, izbačen iz igre nakon dvije neuspjele probe snimanja "Milijunaša" koje će, prema napisima Jutarnjeg Lista, morati platiti televizijski gledatelji.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 30.10.2009. 18:04
    Zna nabacit' vrlo nezgodne šale, naročito ako mu je loš dan, što se vidi i osjeti. No, slažem se s istim komentarom, vezano uz sve dobrotvorne akcije.
  • #1
    0 0
    ziz ziz @ 29.10.2009. 13:30
    Bravo, prvi puta je odluka potpuno pravedna! Naime, potpuno je nevažno što je rekao Tarik Filipović, već činjenica da se te emisije snimaju mjesecima unaprijed, puno toga se snimi pa izreže, i sasvim sigurno da Filipović nije taj koji odgovara za konačan "izgled" emisije.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala