Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Famewhore: Nives Celzijus putem oglasa traži dvojnicu
Zašto je Nives, koja se smatra "originalnijom od Madonne i Victorie Beckham" uopće potrebna dvojnica?

Famewhore: Nives Celzijus putem oglasa traži dvojnicu

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: nivescelsius.de
 
Starleta Nives Celzijus ovih se dana bacila na intenzivno traženje svoje dvojnice. "Kada Madonna, Victoria Beckham i mnoge druge zvijezde mogu imati svoje dvojnike, zašto ne bi imala i najoriginalnija među njima, Nives", piše na Nivesinoj službenoj stranici. U natječaju nadalje stoji i kako svaka djevojka koja se namjerava prijaviti na ovaj apsurdni natječaj mora zadovoljiti točno određene uvjete. Pa započnimo!
 
Osim što mora biti punoljetna, potencijalna kandidatkinja mora se prijaviti u paru s nekim muškarcem, bio to dečko ili tek prijatelj, te moraju poslati zajedničku fotografiju. Djevojka ne mora nužno fizički sličiti na Nives, ali je bitno da njezin stav, ponašanje i karizma "ima dosta sličnosti sa ovom zvijezdom". Posljednje, ali i ne manje važno, jest to da uz priložene fotografije sebe i dečka/ljubavnika/prijatelja mora priložiti i kratak scenarij za photo session putem koje će njezino veličanstvo Nives imati uvid u maštu i kreativnost potencijalne dvojnice. 
 
 
Pobjednički par izabrat će posjetitelji Nivesine službene stranice, a rezultati natječaja će biti objavljeni 10. prosinca. Nagrada pobjedničkom paru bit će "photo session sa ovom seksipilnom starletom napravljen prema vašem scenariju". Oglas je osim na svojoj stranici starleta objavila i na web stranici posao.hr.
 
Temeljem čega je ovoj starleti ego toliko narastao da se smatra boljom i originalnijom od Madonne i Beckhamice, nikome nije jasno. Zašto joj je uopće potrebna dvojnica, ni to nije jasno. Možda je Nives ostala bez mašte i više ne zna kako bi privukla toliko željenu maštu medija. Amerikanci imaju savršen izraz za osobe poput Nives Celzijus kojima je životni cilj izaći na što više naslovnica i u što kontroverznijem i oskudnijem izdanju - famewhore. Fascinantno je kako jedna jedina riječ opisuje toliko toga. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala