Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George Miller najavio Mad Max 4: Fury Road
Ovoga puta nećemo gledati Mela Gibsona koji se izjasnio "prestarim" za ulogu pobješnjelog Maxa

George Miller najavio "Mad Max 4: Fury Road"

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Producent i redatelj George Miller, zaslužan za dosadašnja tri nastavka filma "Pobješnjeli Max", sada sprema i četvrti dio te poznate filmske franšize u kojoj ovoga puta, nažalost, nećemo gledati Mela Gibsona. Glumac je preko svog glasnogovornika poručio kako je "prestar" za još jedno repriziranje uloge koja mu je priskrbila svjetsku slavu, no to ne predstavlja problem za Georgea Millera koji već zna kome će dodijeliti glavne uloge.
 
Tko će zaigrati Maxa i hoće li njega uopće biti u ovom dijelu, redatelj ne želi otkriti. Puno se informacija taji vezanih za ovaj projekt, no ono što se zasigurno zna jest da ćemo u filmu gledati Oscarom nagrađenu Charlize Theron kojoj je pripala glavna uloga. U cijeloj priči spominju se i imena Toma Hardyja i Sama Worthingtona koji će sa Charlize utjeloviti razbijačke anti junake u post apokaliptičnom svijetu. 
 
 
Film će se početkom iduće godine snimati u Australiji, točnije u Sydneyju i nekim dijelovima Novog Južnog Walesa, tako da je ovaj projekt dobio i potporu australske vlade jer će lokalnu ekonomiju ojačati za desetke milijuna dolara te otvoriti više od petsto novih radnih mjesta.
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    mario mario @ 25.10.2009. 18:19

    Evo šta redatelj kaže.

  • #6
    0 0
    bozoli bozoli @ 25.10.2009. 16:26

    Come on! Ackles je takav pretty-boy! Možeš onda slobodno zamiisliti i DiPapria u tom filmu.

    Ja bih rado vidjela Gerarda Butlera ili Ewana McGregora u tom filmu...

  • #5
    0 0
    gordan gordan @ 25.10.2009. 1:14
    Aaaa onda dobro. Ako ti obećaješ :) Ali samo ako film neće trajati duže od 90 minuta. Jebote u zadnje vrijeme snimaju samo maksi singl verzije filmova. Svi misle da imaju užasno dobru priču i scenarij koji jednostavno moraju razvući na 3 sata kako bi gledatelj primio njihovu viziju u punom sjaju. Maksi singlovi su uglavnom užasno dosadni. Rijetko koji ima pokriće za svoju duljinu. Magare, reci im da se okane toga. Posebno tvom prijatelju Milleru, kad si već u kontaktu s njime oko Balea. Nije da čovjek radi duge filmove, ali onak jednu preventivnu.
  • #4
    0 0
    mario mario @ 25.10.2009. 1:10

    Neeeeeeeeee, ne mogu nikako Balea zamislit u tome, ne ne i ne. Prisjeo mi je više.... On bi mi zaista zadnja opcija bio. Za Hardya sam čuo da je bio izvrstan u Bronsonu, gdje glumi glavnog lika koji mi izgleda kao britanska verzija Choppera.

    A ovo je Ackles kojeg sam prije spomenuo.

     

  • #3
    0 0
    gordan gordan @ 25.10.2009. 0:35
    Ne opet Bale... Još mi je zlo od zadnjeg Batmana. Koji btw ima na imdb-u 8.9 ocjenu. Za koji k...? Ok.. Heath Ledger... Super. Ali film je nešto najdosadnije kaj sam gledao zadnjih 10 godina. A Bale ima i taj piskutavi glasić. Osim ako neće šaptat ko u Batmanu. Ono, Mad Max se baš razljuti i počne raspižđeno šaptat sve u šesnaest. Zaurla šapatom.
Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala