Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Supertalent iznjedrio još jednu mladu nadu
Čini se da je Splićanka Dora Pleško dobila ozbiljnu konkurenticu u liku 11-godišnje Mirte Krsnik

VIDEO: Supertalent iznjedrio još jednu mladu nadu

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: Nova Tv
 
Ovotjedna emisija talent showa Supertalent još je jednom pokazala da u ovoj državi i nije sve tako trulo. Prvi na redu bili su 28-godišnji otac koji je gitarom dao potporu svome 4-godišnjem sinu Leniju koji je sviranjem bubnjeva zaradio ovacije publike.
 
Isti je efekt ostvarila i natjecateljica Tanja koja je savršenom izvedbom inače veoma zahtjevne pjesme Mariah Carey iznenadila ne samo svojim pjevačkim umijećem, već i time što se po završetku svoje izvedbe rasplakala od sreće. "Zaista nema razloga da plačeš. Odabrala si veoma zahtjevnu vokalnu pjesmu i izvela je perfektno", rekla joj je Nina Badrić.

Žiri i publiku najviše je pak oduševila 11-godišnja učenica Mirta Krsnik koja je odlično izvela pjesmu Nore Jones "Turn me on".

"Počela sam pjevati još u vrtiću, a po festivalima idem od drugog razreda. Svaki put imam tremu, baš uvijek, no ona ubrzo nestane jer se na pozornici brzo opustim i samo uživam", izjavila je Mirta koja je zasluženo dobila gromoglasan pljesak publike. "Ostavila si me bez teksta. Toliko si mila dobra i draga da ne znam tko bi ti mogao reći ne", pohvalila ju je Nina Badrić.

Plesna skupina Flashdance Unit iz Rijeke iznenadila je svojim nevjerojatnim plesačkim umijećem i odlično smišljenom i otplesanom koreografijom čime su postali konkurencija dosadašnjim plesnim favoritima, splitskoj plesnoj grupi Unit X. "Ta zajednička energija koju ste stvorili bila je zapanjujuća", rekao je Merlić, nakon čega je grupa uz veliki pljesak dobila prolaznu ocjenu.

Možda najneobičniji nastup do sada, ne računajući "plesnu skupinu" Hot Stuff, priuštio nam je 20-godišnji poljoprivredni tehničar. Vjekoslav Didović pokazao je da i muškarci znaju plesati trbušni ples. I to kako. Žene, pojedite se od zavisti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala